Fitxer:FGC 254.01 Callús (14007740246).jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(1.270 × 699 píxels, mida del fitxer: 559 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció

[CAT]: Després dels fracassos que vaig tenir el dia anterior, -el saler de pujada em va donar temps a tant sols fer-li una miserable foto testimonial i el de baixada em va passar per davant meu sense temps a res mes, tot i que l'objectiu principal del dia era la potassa de Sallent, que potser algun dia us expliqui la desventura- vaig decidir anar de nou a per el saler a veure si tenia millor sort. La primera intenció era fer la foto a Pineda de Bages, però vaig arribar tard, ja que al passar-me per el triangle de Manresa-Alta aquest ja estava sortint i no tenia temps material de realitzar la foto que tenia al cap. Així que va tocar canvi de plans, a Callús sí que em donava temps a arribar i així esmenava el fracàs del dia anterior, tot i sabent que ni en el de pujada ni en el de baixada no tindrien a l'astre rei a favor. Així que va ser arribar i moldre, a la foto la 254.01 pujant el saler vespertí, passant per la població de Callús, on està ubicat l'únic tram de doble via -on no hi caben ni el saler ni la potassa-, el qual s'utilitzava com a plataforma de sortida del <a href="http://www.elcardener.com/Activitats/Ecorail_del_Cardener.htm" rel="nofollow">Ecorail del Cardener</a>.

[ES]: Después de los esquinazos que me dió el día anterior, -el salero de subida me dió tiempo a tan solo hacerle una mísera foto testimonial y el de bajada me pasó por delante de mis morros sin tiempo a nada, aunque el objetivo principal del día era la potasa de Sallent, que quizás algún día os cuente la aventura- decidí ir de nuevo a por el salero a ver si tenía mejor suerte. La intención inicial era hacerle foto en Pineda de Bages, pero llegué tarde, ya que al pasarme por el triángulo de Manresa-Alta este ya estaba saliendo y no tenía tiempo material de realizar la foto que tenía en mente. Así que cambio de planes, a Callús sí que me daba tiempo a llegar y así me sacaba la espinita del día anterior, aún sabiendo que ni en el de subida ni en el de bajada no tendrían al astro rey a favor. Así que fué llegar y besar el santo, en la foto la 254.01 subiendo el salero vespertino, pasando por la población de Callús, donde está ubicado el único tramo de doble vía -donde no caben ni el salero ni la potasa-, el cual se usaba como plataforma de salida del <a href="http://www.elcardener.com/Activitats/Ecorail_del_Cardener.htm" rel="nofollow">Ecorail del Cardener</a>.
Data
Font FGC 254.01 Callús
Autor eldelinux from Cataluña, España
Posició de la càmera41° 46′ 57,08″ N, 1° 47′ 07,62″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.Aquesta i altres imatges properes a: OpenStreetMapinfo

Llicència

w:ca:Creative Commons
reconeixement
Aquest fitxer està disponible sota la llicència Creative Commons Reconeixement 2.0 Genèrica.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
This image was originally posted to Flickr by eldelinux at https://flickr.com/photos/28528041@N05/14007740246 (archive). It was reviewed on 18 de maig de 2018 by FlickreviewR 2 and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-2.0.

18 de maig de 2018

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

41°46'57.076"N, 1°47'7.616"E

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual14:41, 18 maig 2018Miniatura per a la versió del 14:41, 18 maig 20181.270 × 699 (559 Ko)OceanAtollTransferred from Flickr via #flickr2commons

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Metadades