Fitxer:Tipus d'adaptacions sensorials.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tipus_d'adaptacions_sensorials.jpg(539 × 492 píxels, mida del fitxer: 25 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Català: Aquesta imatge és un esquema sobre les diferents adaptacions sensorials en el temps: l'adaptació lenta i l'adaptació ràpida. En la imatge hi ha una línia que indica el temps que ha transcorregut i just a sobre una línia que indica la intensitat de l'estímul. A d'alt d'això trobem amb el desenvoluparien les dues adaptacions (lenta i ràpida) senyalant la freqüència dels seus potencials d'acció.
English: This image is a diagram about the differents sensory adaptation in time: slow and fast adaptation. In the image there's a line that indicates the time that has passed i above it there's another line that symbolises the stimulu's intensity. Over this diagram there is the development of both adaptations (slow and fast), indicating the frequency of their action potencials.
Español: Esta imagen es un esquema sobre las diferentes adaptaciones sensoriales en el tiempo: la adaptación lenta i la rápida. En la imagen hay una línea que indica el tiempo que ha transcurrido y justo encima una línea que indica la intensitad del estímulo. Encima de todo esto encontramos con el desarrollo de las dos adaptaciones (lenta y rápida) señalando la frecuencia de sus potenciales de acción.
Data
Font Treball propi
Autor Pantalaimon11

Llicència

Jo, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota la següent llicència:
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original

Llegendes

En aquesta imatge hi ha representat un esquema de les adaptacions sensorials lenta i ràpida.

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual05:18, 31 des 2020Miniatura per a la versió del 05:18, 31 des 2020539 × 492 (25 Ko)Pantalaimon11Uploaded own work with UploadWizard

La pàgina següent utilitza aquest fitxer: