Vés al contingut

Fitxer:Xena Logo.jpg

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Xena_Logo.jpg(340 × 284 píxels, mida del fitxer: 17 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

(ajuda) Justificació d'exempció de material no lliure
Descripció

Logotip de la sèrie de televisió Xena: la princesa guerrera, el logotip, veiem que el personatge principal, Xena, en una de les primeres escenes de la sèrie.

Origen

Extret de la versió anglesa (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Xena_Logo.jpg)

Data de l'obra

22/11/2010

Llicència
Autor/titular dels drets No s'ha especificat l'autor o el titular dels drets. Si us plau, afegiu la informació abans no sigui esborrada.
Substituïble per una de lliure Falta explicar perquè no es pot substituir per una imatge lliure. Si us plau, afegiu la informació abans no sigui esborrada.
Resolució reduïda No s'ha explicat si la resolució usada pot ser fraudulenta. Si us plau, afegiu la informació abans no sigui esborrada.
Quantitat i proporció usades
Article/s on es menciona No s'ha explicat on queda justificada l'exempció. Si us plau, afegiu la informació abans no sigui esborrada.
Propòsit didàctic No s'ha explicat amb quin propòsit d'ús es justifica. Si us plau, afegiu la informació abans no sigui esborrada.
Imatge amb Copyright Aquesta imatge és una presa de pantalla d'un lloc web animat, videojoc, programa d'ordinador, programa de televisió,... amb drets d'autor. Es creu que l'ús d'aquestes imatges, a la Viquipèdia en català, està justificat segons la política de continguts no lliures perquè

S'adjunta la justificació d'aquest requisits. Altres usos d'aquesta imatge, a la Viquipèdia o qualsevol altre lloc pot ser il·legal. Es recomana no reutilitzar-la sense assegurar-se'n.

STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia és pels casos en els que explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

No transferiu aquest fitxer a Wikimedia Commons sense una revisió adequada!

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual23:16, 22 nov 2010Miniatura per a la versió del 23:16, 22 nov 2010340 × 284 (17 Ko)Renaixença (discussió | contribucions)

Les 2 pàgines següents utilitzen aquest fitxer: