Viquipèdia:La taverna/General/Arxius/2006/03

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Terrassa de març[modifica]

A la secció general de la Taverna són benvingudes les participacions sobre afers de la Viquipèdia en general que no troben lloc a les seccions definides. Actualment es mostren les converses del mes de juny, però si voleu recuperar converses d'un mes anterior, inactives o antigues, busqueu-lo a l'arxiu de la secció general per a copiar-lo sencer i portar-lo ací, inserint-lo al final amb la vostra nova intervenció.
Mostra la taverna sencera | Actualitza | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de març del 2006

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General

Qui es dedica a fer les curiositats de la portada?[modifica]

Això, qui es dedica a fer-les? Estan plenes de faltes d'ortografia, gramàtica, concordància, errades de teclejat, errors en el format... Si no em creieu, podeu mirar-ho vosaltres mateixos mirant l'historial de totes les que he hagut de corregir, les que m'han donat temps, gener, febrer i març... Veureu que algunes fins i tot feien pena... Demà acabaré de corregir les altres. -- Leptictidium 21:45, 1 mar 2006 (UTC)

Casos concrets els pots visitar a l'historial, però està convidat a contribuir-hi a qui li vingui en gana. Tu mateix, si vols, pots anar- ne introduint fins al límit de 5 per dia que en un principi s'havia plantejat. Llull · (vostè dirà) 22:24, 1 mar 2006 (UTC)
D'acord, simplement ho he dit perquè em semblava que el llibre d'estil limitava les edicions d'aquestes curiositats i per tant, que ja havien estat "revisades". -- Leptictidium 13:07, 2 mar 2006 (UTC)

Sobre l'especulació portàlica[modifica]

Últimament els portals han aparegut com a bolets. A Portal Discussió:Portada hi he fet un recompte ei em dóna que de 18 creats només n'hi ha 5 acabats. Crec que hauríem de fer un esforç per enllestir els que ja tenim fets en comptes de crear tants d'esquelets que queden per omplir. Aquella mateixa pàgina podria ser el lloc per indicar com va el progrés dels portals. Llull · (vostè dirà) 13:35, 25 mar 2006 (UTC)

4, al de mitologia li falta un directori quan precisament hauria de ser la part central de qualsevol portal. Llull · (vostè dirà) 13:40, 25 mar 2006 (UTC)

si us plau?[modifica]

(anglès) I would like to include on my user page the text above in Catalan. Can someone translate it to me? Thanks.

"I offer myself to teach you (via Internet) English and Portuguese in exchange for Catalan. If I learn more Catalan I'll contribute more here. :)"

Osias 14:15, 27 mar 2006 (UTC)

"Ofereixo classes d'anglès i portuguès via internet a canvi de classes de català. Penseu que com més català aprengui, més podré contribuir en aquesta viquipèdia! somriure". (és una traducció una mica lliure)--SMP (missatges) 14:36, 27 mar 2006 (UTC)
Moltes gracies! Osias 15:08, 27 mar 2006 (UTC)

Administradors, on sou?[modifica]

Estic fart de revertir la pàgina del paper. Impediu a aquestes dues ips que fan tanta nosa de continuar molestant, si us plau!!!!!!!! Per cert, hi ha alguna forma més ràpida de revertir que mirar les diferències que hi havia amb la pàgina on ells han fet els canvis i restaurar-los manualment? hi ha alguna opció més fàcil que amb un simple clic es pugui revertir a la versió "tal"? --Xtv 18:08, 29 mar 2006 (UTC)

No sóc administrador, però per revertir ràpidament és pot anar a la última versió "bona", anar a 'editar' i 'desar els canvis' com si l'acabessis de fer. --RR 20:20, 29 mar 2006 (UTC)

Es fa instal·lant els popups de navegació (però has de tindre el firefox), per a saber com es fa la reversió ràpida, visita la meua pàgina de discussió anant a l'apartat popups. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:39, 29 mar 2006 (UTC)