Vés al contingut

Viquipèdia:La taverna/General/Arxius/2007/05

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Terrassa de maig[modifica]

A la secció general de la Taverna són benvingudes les participacions sobre afers de la Viquipèdia en general que no troben lloc a les seccions definides. Actualment es mostren les converses del mes de juny, però si voleu recuperar converses d'un mes anterior, inactives o antigues, busqueu-lo a l'arxiu de la secció general per a copiar-lo sencer i portar-lo ací, inserint-lo al final amb la vostra nova intervenció.
Mostra la taverna sencera | Actualitza | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de maig del 2007

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General
Icona d'una càmera fotogràfica Multimèdia

Trobada el dia 22 de maig a Barcelona[modifica]

Bon dia/tarda/nit a tothom. Aprofitant un missatge de salutació deixat per l'usuari Oscar a la Wikipedia en castellà, que en aquestes dates serà a Barcelona per temes no Wikipèdics, ha sortit la idea de fer una trobada, així que m'ha semblat prou rellevant fer-vos conèixer la proposta.

La idea es quedar durant la tarda-nit del dimarts 22 de Maig del 2007 per xerrar, pendre alguna cosa i potser sopar si s'hi apunta prouta gent. De moment està confirmada l'assistència d'un wikipedista dels EUA i un altre, l'oscar, que a més de ser holandès forma part del Board of Trustees de la fundació. Per tant, no només és una bona ocasió per a fer coneixences internacionals o posar cares als noms dels d'aquí, sino que a més en pot sortir una bona sessió de treball entre copa i copa (o entre suc i suc qui no prengui alcohol) de cara a impulsar capítols locals de la Wikimedia Foundation.

He posat els detalls de la reunió a la meva pàgina de la Wiki castellana, que és on acostumo a col·laborar: http://es.wikipedia.org/wiki/Usuario:Richy/Reunion

Espero que la idea us agradi i poguem passar una tarda-nit de dimarts en bona companyia. Salutacions, --Richy 10:22, 10 maig 2007 (CEST)[respon]

Si hi va gent d'aquí de la viquipèdia en català potser m'animo... --SMP​·d​·+ 16:59, 12 maig 2007 (CEST)[respon]
Jo m'hi apunto. --Jordicollcosta (discussió) 17:50, 12 maig 2007 (CEST)[respon]
i jo --Folto 00:44, 15 maig 2007 (CEST)[respon]
Donç us apunto. I anima't-hi, SMP, crec que serà una bona experiencia per a tots.
Com que cal anar concretant, suggereixo que quedem per la zona del centre, plaça catalunya / rambles, a partir de les 16:00. Si teniu suggeriments o preferència per algun bar en concret, endavant. Si us va bé una altra hora, idem.
Ara que veig que hi han fotos de canaletes a Commons, que us semblaria aprofitar la vikitrobada per a fer fotos pel centre i casc antic i completar el que calgui?
Mmmmmmm... Vikigimkama... --Richy 08:22, 15 maig 2007 (CEST)[respon]

60.000!!!!!!!!!![modifica]

weeeeeeeeeeeeeeeee 60.000 Articles !!!!!!!!

si es que som els millors hahaha --Folto 00:44, 15 maig 2007 (CEST)[respon]

L'article 60.000 és Artemidor Aristòfan de l'Usuari:Jolle. Jordicollcosta (discussió) 09:37, 15 maig 2007 (CEST)[respon]

estat català[modifica]

hola,

al meu parer l'article Estat Català ha esdevingut problemàtic. per no repetir-me poso els enllaços només:

espero no estar sent massa histèric...

--ArinArin (parla'm) 15:03, 19 maig 2007 (CEST)[respon]

Hola, de moment sembla que a poc a poc s'està ariban a concents gracies a una versio intermitja en la guerra d'edicions i a una versió totalment ampliada elaborada per el usuari Ramon Folc de Cardona, que s'ha proposat que la fiqui en una sub-pagina d'usuari i a partir d'allà polir en la discussió de la sub-pagina tots els detalls que s'hagin de retocar un cop s'hagi acabat de polir l'article si no hi han objeccions es canvia l'article Estat Català i es treu l'avís de falta de neutralitat proposta de moment acceptada per unanimitat,agraeixo l'esforç den ArinArin per solucionar l'article però s'ha de dir que potser es va precipitar al portar el cas a la taverna de totes maneres esteu invitats a participar en la discussió del nou text un cop s'hagi creat la sub-pagina,que penso que serà d'aquí pocs dies ja que ja he deixat un missatge a en Ramon explicant-li el concents a que s'ha arribat i invitant-lo a crear la sub-pagina el mes aviat possible.Salut--Dyvid 12:26, 22 maig 2007 (CEST)[respon]
no crec que fos precipitació, l'article tenia una pàgina de discussió que començava a escalfar-se massa mentres que l'historial de l'article feia la tira de temps que era un 90% guerra d'edicions. almenys ha servit per a cridar l'atenció sobre l'article i que gent com el walden69 i el tonipares hi fiquessin cullerada i aportessin nous punts de vista per a assolir el punt de vista neutral (per cert gràcies als dos).
--ArinArin (parla'm) 15:53, 8 juny 2007 (CEST)[respon]