Ísis Valéria Gomes

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaÍsis Valéria Gomes

(2014) Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixementsegle XX Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
NacionalitatBrasil
Activitat
OcupacióEditora, escriptora i crítica literària

Ísis Valéria Gomes és una editora, escriptora i crítica literària brasilera, que també treballa com a consultora en programes de foment de la lectura i assessora de col·leccions al Brasil i a l'estranger.

És membre de la Fundació Nacional per al Llibre Infantil i Juvenil (FNLIJ) des de 1980, on imparteix cursos i tallers sent també presidenta del consell directiu de l'organització.[1] És autora de ressenyes de llibres infantils i juvenils per a aquesta fundació i és membre del jurat del Premi FNLIJ de Literatura per a Nens i Joves, des de 1998. Imparteix cursos en l'àrea editorial de la Universitat Federal de Rio de Janeiro, la Fundació Biblioteca Nacional, la Universitat del Llibre, la Fundació Editora de la Unesp, i l'Escola del Llibre i la Cambra Brasilera del Llibre.[2]

Referències[modifica]

  1. FNLIJ. «Abertura da FELISB – 2ª Feira Literária de São Bernardo do Campo». FNLIJ. Arxivat de l'original el 2016-03-03. [Consulta: 18 setembre 2014].
  2. Seminário Prazer em Ler - Instituto C&A. «Seminário Prazer em Ler de Promoção à Leitura». Arxivat de l'original el 2014-09-24. [Consulta: 18 setembre 2014].
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Ísis Valéria Gomes