Alice Upside Down

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaAlice Upside Down
Fitxa
DireccióSandy Tung
Protagonistes
ProduccióSandy Tung
Declan O'Brien
David Peters
Carl Borack
Dale Rosenbloom
GuióSandy Tung
Meghan Heritage
Declan O'Brien
Book series
Phyllis Reynolds Naylor
MúsicaAdam Gorgoni
FotografiaMark Mervis
MuntatgeClarinda Wong
DistribuïdorAnchor Bay Entertainment
Dades i xifres
País d'origenFrança
Estats Units
Estrena2007
Durada91 min
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
GènereDrama

Lloc webthealicemovie.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt0882742 Filmaffinity: 888166 Allocine: 182365 Rottentomatoes: m/alice_upside_down Letterboxd: alice-upside-down Allmovie: v419822 TCM: 659667 TV.com: movies/alice-upside-down TMDB.org: 49162 Modifica el valor a Wikidata

Alice Upside Down comèdia estatunidenca dirigida per Sandy Tung el 2007 i produïda per Disney per a la televisió. És una adaptació cinematogràfica de la sèrie Alice escrit per Phyllis Reynolds Naylor. La pel·lícula va ser rodada a Bishop Dubourg High School a Saint Louis (Missouri).

S'hi troba, entre d'altres, Lucas Grabeel (High School Musical), Alyson Stoner (Camp Rock) i Luke Perry (Beverly Hills 90210).

Argument[modifica]

Alice McKinley (Alyson Stoner) és una noia d'11 anys que s'està encarant amb molts desafiaments. La seva mare Marie va morir quan era petita, i realment mai no la va arribar a conèixer. Viu amb el seu germà Lester (Lucas Grabeel) i el seu pare, Ben (Luke Perry). Llavors es traslladen a una casa nova, i els veïns Elizabeth (Parker McKenna Posey) i la seva mare intenten presentar-se. L'endemà Alice se'n va a escola amb Elizabeth, i li diu que està realment nerviosa. Coneix un xicot, Patrick (Dylan McLaughlin). Fent cua descobreix els seus professors, i Alice realment espera estar a la classe de Miss Cole (Ashley Drane). Però en canvi acaba amb Mrs. Plotkin (Penny Marshall) que li fa passar magra. Alice prova per a una obra. La classe de Cole ho dirigeix, i vol el paper de princesa. Però no pot realment cantar tan bé, i el seva murria rival Pamela (Bridgit Mendler) l'aconsegueix en canvi.

Repartiment[modifica]