Anime News Network

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de lloc webAnime News Network
URLhttp://www.animenewsnetwork.cc/
TipusAnime
Comerç ?
RegistreNecessari per participar en els fòrums i inserir dades
Temaanime i manga Modifica el valor a Wikidata
LlenguaAnglès
PropietariChristopher Macdonald[1] (Editor-in-Chief)
CreadorJustin Sevakis[1]
LlançamentJuliol 1998[1]
EstatCanadà Modifica el valor a Wikidata
Rànquing AlexaDisminució 6,307 (gener 2012)[2]
EstatActiu
IMDB: co0306644 Rottentomatoes: critics/source/853
Facebook: animenewsnetwork Twitter (X): Anime Instagram: animenewsnetwork LinkedIn: anime-news-network Youtube: animenewsnetwork TikTok: animenewsnetwork Modifica el valor a Wikidata

L'Anime News Network és un lloc web de notícies en anglès basat al Canadà que informa sobre: anime, manga, música popular japonesa i altres assumptes relacionats amb la cultura otaku dins d'Amèrica del Nord i el Japó, encara que sovint proporciona informació sobre esdeveniments també a altres parts del món. El lloc web també presenta ressenyes i altres continguts (columnes, blocs, articles destacats, entrevistes, reportatges, etc.), fòrums d'Internet on els lectors poden discutir edicions i esdeveniments actuals, i una enciclopèdia. L'enciclopèdia conté una gran quantitat d'anime amb informació sobre els creadors, les cançons / els temes de les sèries, resums dels arguments i qualificacions d'usuari...

A més, també dona d'informació sobre el repartiment des actors de veu de la versió original en japonès i els actors de doblatge, normalment els de l'anglès, el castellà i alguns altres idiomes. A vegades inclou els actors del doblatge al català, tot i que els barreja indistintament entre els actors de doblatge al castellà de diferents països. Anime News Network també té un canal d'IRC a WorldIRC.

El 2005, el personal editorial de ANN també es va implicar formalment amb la revista coneguda com a Anime News Network's Protoculture Addicts.

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 «FAQ - Anime News Network» (en anglès). Anime News Network., juliol 1998. [Consulta: 17 gener 2012].
  2. «Animenewsnetwork.com Site Info» (en anglès). Alexa Internet, abril 1996. Arxivat de l'original el 2017-08-27. [Consulta: 17 gener 2012].

Enllaços externs[modifica]