Antonio Castro Fernández

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaAntonio Castro Fernández
Biografia
Naixement6 juny 1972 Modifica el valor a Wikidata
Avilés (província d'Astúries) Modifica el valor a Wikidata
Mort27 març 2006 Modifica el valor a Wikidata (33 anys)
Eivissa (Balears) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Activitat1992 Modifica el valor a Wikidata –
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
SD Compostela Modifica el valor a Wikidata

Antonio Castro Fernández, més conegut com a Toño Castro (Avilés, 6 de juny de 1972 - Eivissa, 27 de març de 2006) va ser un futbolista asturià. Ocupava la posició de defensa.

Trajectòria[modifica]

Va començar a destacar a les categories inferiors de l'Avilés, d'on passa als filials de Sporting de Gijón i de Reial Valladolid. A la temporada 93/94 debuta a la Segona Divisió amb el CD Toledo, on destaca amb 3 gols en 33 partits, en la millor campanya de la història del club castellà.

Aquesta actuació li va valdre debutar a primera divisió a la temporada següent, al fitxar per la SD Compostela. Al club gallec, però, no acaba de fer-se un lloc titular i suma 19 partits en dues campanyes. Passa la temporada 96/97 a l'Almería CF, i de nou a Compostela, tot just apareix en set ocasions abans de deixar el club el 1999.

L'asturià va morir el 27 de març de 2006, després de precipitar-se al buit prop de la muralla de Dalt Vila, a Eivissa.[1]

Referències[modifica]

  1. «Fallece en Ibiza el ex futbolista avilesino Toño Castro» (en castellà). elcomerciodigital.com, 01-04-2006. [Consulta: 4 febrer 2015].

Enllaços externs[modifica]