Breakerz

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: BREAKERZ)
Infotaula d'organitzacióBreakerz
Dades
Tipusgrup de música Modifica el valor a Wikidata
Història
Lloc de constitucióJapó
Activitat
Activitat2006-Actualitat
MembresDaigo
Akihide
Shinpei
Segell discogràficZAIN RECORDS
GènereRock, Pop
Format per
Daigo (en) Tradueix
Akihide (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Lloc webBreakerz Official Website
Youtube: UCwzksocztfDksQxJhcpL9Iw Musicbrainz: 6d6dbe98-9de8-4c02-83e4-ea28c45d930f Discogs: 3141249 Modifica el valor a Wikidata

Breakerz(ブレイカーズ) és un grup de música japonès format l'any 2006.

Membres[modifica]

Els membres del grup són:

A banda d'ells tres, el grup té col·laboradors habituals en el baix i la bateria.

Història[modifica]

El grup es va formar el 2006, amb Daigo i Shinpei. A aquests dos, més tard se'ls va unir Akihide. El nom "Breakerz" ve de l'anglès "break" (trencar) en el sentit de trencar, destruir o arruïnar "murs", entenet-los com a la voluntat de passar les limitacions dels gèneres musicals. Al final del nom hi ha una Z en lloc d'una S, que s'entén com un homenatge al grup japonès de rock B'z.

El juliol de 2008 treuen el seu primer single. El seu segon i tercer singles també van ser llençats a finals del mateix any. En aquest moment treuen l'àlbum Big Bang! i organitzen una gira nacional. A mitjan 2009 treuen el seu cinquè single: Everlasting Luv/BAMBINO 〜バンビーノ〜 : la primera cançó va ser utilitzada com a vintisisè opening de la sèrie d'anime Detectiu Conan. El seu sisè single, Hikari (光) també va ser utilitzat en la mateixa sèrie com a trentaquatrè ending. A finals de 2009, treuen l'àlbum FIGHTERZ, que també va donar nom a la gira "FIGHTERZ" que va rebre molt bones crítiques.[1] El 2010 treuen dos singles: Gekijou/hEaVeN (激情/hEaVeN) i BUNNY LOVE/REAL LOVE 2010. A mitjan 2011 treuen el single tsukiyo no itazura no mahou/CLIMBER×CLIMBER (月夜の悪戯の魔法/CLIMBER×CLIMBER). Novament, la primera cançó és utilitzada com a ending de Detectiu Conan,el trentavuitè.

Discografia[modifica]

Singles[modifica]

Àlbums[modifica]

Mini Àlbums[modifica]

Referències[modifica]

  1. «BREAKERZ: Die 3 Krieger». Musicjapanplus, 06-04-2010. Arxivat de l'original el 2015-07-07. [Consulta: 11 abril 2010].

Enllaços externs[modifica]