Banda Scotts Valley

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de grup humàBanda Scotts Valley
TipusTribu reconeguda federalment Modifica el valor a Wikidata
Geografia
EstatEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata

La banda Scotts Valley d'indis pomo de California, també coneguts com a Banda Scott's Valley d'indis pomo de la ranxeria Sugar Bowl és una tribu reconeguda federalment de pomo i wailaki al comtat de Lake (Califòrnia).[1]

Estatut tribal[modifica]

El govern federal dels Estats Units va terminar les relacions amb els pomo de Scotts Valley,[2] però la tribu va recuperar el seu reconeixement federal el 1991. Els aproximadament 96 membres inscrits viuen al comtat de Lake. Porten a terme negocis des de Kelseyville[1] i Lakeport (Califòrnia).

Reserva[modifica]

L'antiga reserva de la tribu pomo Scotts Valley, la ranxeria Sugar Bowl, fou eliminada pel govern dels Estats Units, de manera que actualment la tribu està tractant de reconstruir la seva base de terra.[1] Han comprat terra en un fideïcomís federal a North Richmond (Califòrnia) on han aconseguit l'aprovació per a construir el Casino Sugar Bowl.

Actualment la tribu està intentant aconseguir sis parcel de terra amb un total de 29,87 acres (120.900 m²) en fideïcomís federal.[3]

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 California Indians and Their Reservations. Arxivat 2009-03-11 a Wayback Machine. San Diego State University Library and Information Access. 2009 (consultat 27 juliol 2009)
  2. Reynolds, Jerry. "Pombo rides again against off-reservation gaming."[Enllaç no actiu] Indian Country Today. 10 setembre 2008 (consultat 27 juliol 2009)
  3. Scotts Valley Band of Pomo Indians Fee-To-Trust and Gaming Development Project Environmental Impact Statement. (consultat 27 juliol 2009)