Bride of the Regiment

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaBride of the Regiment
Fitxa
DireccióJohn Francis Dillon
Protagonistes
ProduccióRobert North Modifica el valor a Wikidata
GuióRay Harris i Humphrey Pearson a partir de l'obra Die Frau im Hermelin de Rudolph Schanzer i Ernst Welisch
MúsicaEdward Ward Modifica el valor a Wikidata
FotografiaDevereaux Jennings i Charles Edgar Schoenbaum
MuntatgeLeRoy Stone
ProductoraWarner Bros. Pictures
DistribuïdorWarner Bros. Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena1930
Durada77 minuts
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gèneremusical
Lloc de la narracióItàlia Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0020712 Filmaffinity: 135258 Letterboxd: bride-of-the-regiment Allmovie: v85960 TCM: 69670 AFI: 3031 TMDB.org: 266257 Modifica el valor a Wikidata

Bride of the Regiment és una pel·lícula estatunidenca dirigida per John Francis Dillon, estrenada el 1930.

Argument[modifica]

Mentre estan sortint de l'església després del seu casament, el comte Adrian Beltrami i la comtessa Anna-Marie s'assabenten que els hússars austríacs, dirigits pel coronel Vultow, estan acostant-se a la ciutat per sufocar una rebel·lió d'insurgents aristocràtics. A petició de la núvia, Adrian fuig, però demana a Tangy, un tallador de siluetes, que es faci passar per ell i protegeixi Anna-Marie. Quan Adrian torna disfressat, és presentat a Vultow com a cantant i tallador de siluetes, però l'engany és descobert, i Vultow condemna Adrian a ser afusellat a menys que Anna-Marie se sotmeti a les seves exigències sexuals.

Frisós de salvar el seu marit, Anna-Marie mostra un retrat de la seva àvia a Vultow i explica per què la dona porta només una capa de mustela. La seva avantpassada va matar una vegada un home per protegir el seu honor, i la comtessa té por de ser forçada a fer el mateix. La pintura agafa vida i l'àvia d'Anna-Marie baixa de la foto i abraça Vultow, borratxo de xampany. Cau adormit i somnia que Anna-Marie gustosament es dona a ell, i quan desperta, ordena que Adrian sigui alliberat en la creença (errònia) que Anna-Marie és ara seva. Quan s'adona que no és el cas, marxa, i el comte i la comtessa es tornen a reunir.

Repartiment[modifica]