Cameltoe

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Un cameltoe

Cameltoe (en català, literalment, 'peülla de camell') és un terme de l'argot sexual anglès que defineix la línia que deixa apreciar els llavis majors de la vulva de la dona sota la roba molt estreta o ajustada. Apareix amb la forma d'una W. Normalment s'aprecia des del davant, encara que en algunes postures és possible veure-ho des del darrere. Algunes pàgines web recopilen fotografies sobre cameltoes de famoses.

El grau amb què sobresurt "el Mont de Venus" depèn de diversos factors, incloent-hi el pes i la variació anatòmica.

Referències en els mitjans[modifica]

El concepte de cameltoe ha destacat als mitjans de comunicació americans:

  • El grup novaiorquès de dancepop "Fannypack" van titular "Cameltoe" el seu primer single.
  • A la pel·lícula The Weather Man, el cameltoe té un paper principal en el desenvolupament de l'argument de la pel·lícula. La filla de Nicholas Cage és fastiguejada pels seus companys de classe pel seu cameltoe.[1][2][3]
  • A la pel·lícula Superbad es parla d'una versió masculina del cameltoe que "torna boges les noies". Els protagonistes s'hi refereixen com al "cameltail".
  • Al film Scary Movie 2 s'inclou el cameltoe en una llista de postures d'arts marcials com el "Tigre que s'Ajup" i el "Mico Borratxo".
  • Un personatge de la pel·lícula Beerfest usa l'expressió "Sant Cameltoe!" quan és sorprès bevent la cervesa de l'equip contrari de bevedors.

Circumstàncies freqüents[modifica]

Les causes del cameltoe no són sempre òbvies. El cameltoe apareix sovint com a resultat de vestir roba en les següents condicions:

  • Pantaló esportiu, pantalons estrets i leotards (incloent-hi l'elastà).
  • Texans molt ajustats, pantalons curts, hotpants, roba interior o vestits de bany.
  • Pràctica d'exercici vigorós o repetit, incloent-hi carrera, sobretot amb roba estreta.
  • Roba de vestir ajustada de només una capa.
  • Roba mullada.
  • Pantalons massa alts.

No obstant això, alguns experts en moda també n'han identificat com a causa el disseny de la roba o, més aviat, la seva mida. El cameltoe així pot destacar per:

  • Disseny dels texans.
  • Vestits amb la costura central ajustada que serveix per a separar els llavis majors.

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

  1. Scattered Dour Arxivat 2009-01-12 a Wayback Machine.. Riverfront Times, October 26, 2005. "He's a regret in the lives of those who know and have tried to love him: his father Robert (Caine), a revered author who set an example to which the son foolishly aspired; his wife Noreen (Hope Davis), a keeper of a dark secret who left him for a good man and a better life; his son Mike (Nicholas Hoult), whose search for a father figure lands him in the lap of a pedophile (Gil Bellows); and his overweight daughter Shelly (Gemmenne de la Peña), whose prominent "camel toe" has made her a laughingstock among her friends." Accessed February 11, 2008.
  2. Error en el títol o la url.«».
  3. Zacharek, Stephanie «The Weather Man». Salon (magazine) [Consulta: 18 febrer 2008]. «Looking after two kids is plenty, but then, doesn't she bear equal responsibility for not recognizing that her daughter is leaving the house with "camel-toe"? … A brief flash of Shelly's pants-fitting problem is followed by a shot of an actual camel's foot, to make sure we get the point.»

Enllaços externs[modifica]