Chained for Life

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaChained for Life
Fitxa
DireccióHarry L. Fraser
Protagonistes
GuióNat Tanchuk
MúsicaHenry Vars
Dades i xifres
País d'origenEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Estrena1951 Modifica el valor a Wikidata
Durada1h10
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Descripció
GènereDrama

IMDB: tt0043397 Rottentomatoes: m/chained_for_life Letterboxd: chained-for-life Allmovie: v8789 Archive.org: ChainedforLife TMDB.org: 43373 Modifica el valor a Wikidata

Chained for Life és una pel·lícula estatunidenca dirigida per Harry L. Fraser,[1] filmada el 1951.[2] És protagonitzada per les germanes siameses Daisy i Violet Hilton,[3] i és considerada una Exploitation film.[4][5]

Argument[modifica]

El director d'un desgraciat teatre ambulant prop de la fallida decideix contractar dues germanes siameses, Dorothy i Viviane Hamilton, per ser l'atracció del seu espectacle. I per atreure més la multitud, té la idea lluminosa organitzar una falsa història d'amor i d'esposalles entre un dels artistes de la tropa i Dorothy. Però aquesta es deixa agafar en el joc i estima de manera sincera qui accepta casar-se amb ella per cobdícia, per abandonar-la alguns dies més tard.

Desesperada per la tristesa de Dorothy, Viviane mata l'infidel. Però si el crim no té cap dubte, la justícia es troba davant d'un dilema insoluble: com castigar l'assassina sense fer pagar igualment la innocent?

Repartiment[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Harry L. Fraser > Filmography - AllMovie». [Consulta: 8 gener 2011].
  2. Solaz Frasquet, Lucia. for Life Daisy and Violet Hilton&f=false La parada de los monstruos: Tod Browning 1932 (en castellà). Nau Llibres, 2004, p.82. ISBN 8476426933. 
  3. The Hilton Sisters - Chained for life anàlisi de la pel·lícula [Consulta: 8 de gener de 2011] (anglès)
  4. [Enllaç no actiu] altre anàlisi de la pel·lícula [Consulta: 8 de gener de 2011 (anglès)
  5. Slimetime: a guide to sleazy, mindless movies: p. 60

Bibliografia[modifica]