Clash of Clans

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Clash of Clans és un videojoc d'estratègia MMO per a dispositius mòbils creat per l'empresa finlandesa Supercell. El joc es va publicar inicialment per a plataformes iOS el 2 d'agost de 2012. Per a plataformes Android es va publicar internacionalment a Google Play el 7 d'octubre de 2013 [1][2][3][4]

Actualment, Clash of Clans està disponible per iOS i dispositius Android. Requereix accés a Internet per utilitzar-se i per bluestacks.

El jugador ha de millorar la seva aldea i protegir utilitzant edificis defensius ( torre d'arqueres, canons, morteros, ballestes, torre tesla ii infernal, bombes, trampillas voladoras ), els quals podrà comprar amb els recursos generats pels edificis de recursos. A més de poder afegir coses i protegir i millorar l'aldea, es poden atacar les aldees d'altres jugadors utilitzant tropes prèviament entrenades, i així obtenir un botí.

Així mateix, el jugador té la possibilitat d'unir-se a un clan i interactuar amb altres jugadors. Unir-se a un clan ofereix diversos avantatges, entre elles, rebre donacions de tropes i participar en guerres de clans

Referències[modifica | modifica el codi]

  1. Grundberg, Sven. «Finland's Newest Hit Maker: Supercell». The Wall Street Journal, 8 de març de 2013.
  2. «SuperCell’s Clash of Clans finally hits the Google Play Store» (en anglès). Android Authority, 8 d'octubre de 2013. [Consulta: 27 de gener de 2015].
  3. «SuperCell’s Clash of Clans can be played on PC» (en anglès). Clash of Clans for PCC, 8 d'octubre de 2013. [Consulta: 27 de gener de 2015].
  4. http://clashofclanspcworld.com

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]