Dead Rising 2

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Dead Rising 2

PublicacióNA 31 d'agost del 2010[1]
JP 2 de setembre del 2010
EU 3 de setembre del 2010[2]
GènereSurvival horror, Videojoc d'acció i aventura, Videojoc no lineal, RPG
Disponible en
Característiques tècniques
PlataformaXbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows
ModesUn jugador, online co-op, multijugador
FormatBlu-ray i distribució digital Modifica el valor a Wikidata
Dispositiu d'entradateclat i ratolí, controlador de joc
Equip
Desenvolupador(s)Blue Castle Games
Capcom
EditorCapcom Modifica el valor a Wikidata
ProductorKeiji Inafune
DistribuidorSteam, Humble Store, Microsoft Store i PlayStation Store Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI
CERO

Més informació
Lloc webdeadrising-2.com Modifica el valor a Wikidata
MobyGamesdead-rising-2, dead-rising-2-outbreak-edition, dead-rising-2_ i dead-rising-2-high-stakes-edition Modifica el valor a Wikidata
Steam45740 Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt1456949 Modifica el valor a Wikidata
Sèrie: Dead Rising (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

Dead Rising 2 és un videojoc d'acció que apareixerà en Xbox 360, PC i PlayStation 3. El joc està sent desenvolupat per la companyia canadenca Blue Castle Games i produït per Keiji Inafune. Originalment s'anava a lliurar a inicis del 2010, però el llançament del joc ha sigut posposat fins al 31 d'agost del 2010 per les plataformes de Xbox 360, PlayStation 3, i Microsoft Windows.[3]

Història[modifica]

De moment poc se sap de la història de la segona part d'aquest aclamat títol de morts vivents. L'acció es traslladarà a Fortune City, una ciutat fictícia a l'estil Las Vegas. Els fets transcorren uns anys després de la tragèdia de Willamette (Dead Rising I). Des de llavors el virus no s'ha pogut contenir i en alguns punts dels Estats Units els zombis caminen pels carrers.

En aquesta segon llançament el protagonista no serà Frank West, sinó un nou personatge ros que serà Chuck Greene, motociclista i vestit amb una jaqueta groga, la missió de la qual serà trobar a la seua filla.

L'important és que en aquest segon títol de la saga tindrem la capacitat de poder disputar joc en mode multijugador i podrem combinar armes per a crear altres més poderoses, en alguns casos solament, també hauríem de realitzar una sèrie de proves. Una d'elles consistirà en una espècie de pinball en la qual hem de matar el major nombre de zombis possibles.

Una altra consisteix a utilitzar motos amb serres mecàniques lligades als extrems del manillar, l'objectiu del qual serà eliminar el major nombre de zombis possibles.

Un altre consistirà a posar-se una sèrie de "barrets trituradors" que s'encarregaran de rebentar el cap dels zombis. El qual més caps elimine, serà el vencedor.

I finalment, el personatge del videojoc segons el jugador, amb una espècie de casc amb afilades fulles hem de matar als zombis per aire amb l'objectiu que caiga en una espècie de tapís, que et donarà punts segons el pes, i quan el jugador veja que vol reiniciar la seua onada de zombies, deurà prémer un botó.

Gràfics[modifica]

Només s'han pogut veure unes poques imatges del joc que deixen constància que seguirà el deixant de la primera part. Aquesta vegada els zombis seran més detallats i variats respecte a la primera part i seguirem tenint oportunitat d'usar tots els objectes disponibles en pantalla per a plantar cara a l'amenaça zombi.

Encara que també ens parla de la pel·lícula japonesa Shibyou Gosen Dead Rising que tracta sobre l'aclamat joc Dead Rising.

Referències[modifica]

  1. «Dead Rising 2 Infects North America On August 31». Dread Central. [Consulta: 15 febrer 2010].
  2. «Còpia arxivada». GamerZines. Arxivat de l'original el 2010-06-24. [Consulta: 19 juny 2010].
  3. Barber, Tyler. «Capcom Delays Four Big Games» (en (anglès)). GameSpy, 22-12-2009. [Consulta: 24 desembre 2010].

Enllaços externs[modifica]