Discussió:Àlaba

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Em fa l'efecte que el contingut de la pàgina s'hauria de traslladar a Llista de Senyors d'Àlaba o quin fos el títol que tingueren. Llull 19:59 7 nov, 2004 (UTC)


Si. Ho faré quant estigui mes ple l'article. A la part d'historia s'haura d'obrir un sub-article amb la llista.


No tinc tan clar quin es el mapa mes "neutral". La majoria de provincies actuals van ser "inventades" pel govern espanyol i te sentit que surtin en un mapa d'Espanya, pero si ho tinc ben entes les basques son les uniques que ja existien historicament. Potser fora millor fer-hi encaixar els 2 mapes ? Xevi 20:10, 12 mar 2006 (UTC)

No tinc problema en què només hi hagi el mapa del País Basc amb Àlaba resaltada (si el trobes), però trobo absolutament fora de lloc des del punt de vista de la neutralitat que hi hagi el mapa d'Euskal Herria. Llull · (vostè dirà) 20:31, 12 mar 2006 (UTC)

Image:Bandera Araba.png[modifica]

Hola, esta imagen parece ser una violación de copyright y puede que pronto se borre de Commons:Portada. Recuerda no utilizar imágenes sin licencias libres por favor. Gracias. Commons:User:Angr 08:36, 4 jun 2006 (UTC)

Lurralde per herrialde[modifica]

L'article fa servir el terme herrialde pels territoris però les fonts basques fins on les conec jo fan servir el terme lurralde (territori) i el també el terme administratiu lurralde historiko (aquest només pels tres territoris de la Comunitat Autònoma Basca). Com a mostra, deixo l'inici de l'article eu:guipuskoa, però eu:araba i eu:bizkaia comencen aproximadament igual:

Gipuzkoa Euskal Herriko zazpi lurraldeetako bat da. Administratiboki, Euskadiko foru probintzia edo lurralde historikorik txikiena da.

Si ningú que hi entengui més no diu el contrari, crec que hauriem de canviar herrialde per lurralde.--Pere prlpz 15:29, 25 nov 2006 (CET)[respon]