Discussió:1793

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Ara que m'hi fixo, a totes les pàgines d'efemèrides apareix:

1 Esdeveniments: 2 Naixements: 3 Necrològiques: 1 Pàgines que s'hi relacionen

Hi ha dos punts "1"... Suposo que podríem fer que "Pàgines que s'hi relacionen" fos un apartat més i no un apartat "gran". Així apareixeria com a 4... Ho dic perquè queda una mica estrany... De tota manera, com que és poca cosa, millor anar-ho repassant quan es revisin les pàgines i no fer-ho tot de cop... Què us sembla? Ereza 16:27 26 set, 2004 (UTC)

En general, crec que cal fer una revisio a fons del format d'aquestes planes. D'entrada, estic d'acord que "Pagines que s'hi relacionen" es massa gran; jo fins i tot ho treuria i posaria els enllassos al final amb una taula o d'alguna manera que quedes be. A part d'aixo, el format dels titols es inconsistent en molts anys, i la divisio mon/paisos catalans no te cap sentit en molts casos (p.ex., abans d'aprox. l'any 1000, o sempre que no hi hagi prou esdeveniments per justificar aixo). La meva proposta seria mirar de posar-nos d'acord en un any en concret (o potser una pagina de prova) i despres mirare si esbrino com funcionen els robots a la viquipedia (es l'enesima vegada que ho dic...) a veure si es poden refer totes les pagines de manera automatica. Xevi 18:10 26 set, 2004 (UTC)
Com t'he dit d'altres cops, el format ja és consistent i està establert, però el que passa és que hi ha barreges de 3 fases diferents de format ja que no hem canviat les més de 2000 pàgines de cop. A mi em sembla bé el format actual escollit (això és un altre tema), i no en recolzaré un canvi, a no ser que surti un bot caritatiu. Llull 18:15 26 set, 2004 (UTC)
D'acord, llavors, pots posar un exemple d'algun any que segueixi correctament el format establert ? Xevi 18:39 26 set, 2004 (UTC)
Les mateixes plantilles de les cronologies. Només cal establir a partir de quin segle (VIII?, IX?, X?) es tria de fer o no la separació entre PPCC i món. Des dels segles V aC al I aC no en tenen cap. I d'altres petits els ho he tret. Llull 19:23 26 set, 2004 (UTC)