Discussió:25 de desembre

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tenia entès que een anar estandarditzant les pàgines es podia anar suprimint aquesta nota a peu de pàgina, ja que ara ja no calen plantilles (ja crec que tu mateix (Llull) vas acabar fent tots els dies de l'any i tots els anys de molts segles. Al "Calendari d'esdeveniments" ja remet l'usuari al Llibre d'estil del Calendari d'Esdeveniments i de les Taules Anuals.

Si hom considera que això s'ha de reiterar a cada una de les pàgines del Calendari, aleshores la nota a peu de pàgina no ghauria de ser la vella, sinó que s'hi podria posar la mateixa, és a dir, aquesta:


Si desitgeu realitzar alguna aportació al Calendari d'esdeveniments, us recomanem que consulteu prèviament el Llibre d'estil del Calendari d'Esdeveniments i de les Taules Anuals, per tal d'aconseguir una coherència entre tots els autors.

La meva opinió és que no cal, però si decidim de posar-l'hi, doncs l'hi posem! :-)

Digues-me'n alguna cosa, sisplau.

Jomvo

En castellà tenen aquestes notes tot i haver acabat de posar el calendari des de molt abans que nosaltres. Encara haig d'anar fixant diferències en l'estandarització. Si amb la nota hi ha tantes divergències bojos ens tornarem sense la nota. Tanmateix si l'únic que vols és canviar el text per un que creus que és més adequat al moment d'ara, tan sols cal que modifiquis el missatge de Template:Calendari. És l'avantatge d'aquest sistema. Llull 09:55 18 jul, 2004 (UTC)