Discussió:Agència Central d'Intel·ligència

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
  • No està bé parlar d'Al-Qaida com a organització terrorista i de la CIA com a organització governamental i prou. Crec que ambdues s'haurien dencapçalar com a organitzacions terroristes d'estat. --Libero 08:40, 14 jun 2006 (UTC)
  • El paràgraf

"Diverses organitzacions defensores dels drets civils, dels drets humans, governs de diferents tendències i multitud de grups d'esquerres denuncien que, en ocasions, la CIA actua al marge de l'estat de dret i que la seva intervenció en molts punts del planeta vulnera els principis bàsics del dret internacional i podria ser constitutiva de terrorisme d'estat."

ja recull opinions com la teva (que per cert, també és la meva), no creus? Qui redactat proposaries? --Hug 20:37, 14 jun 2006 (UTC)

Un moment, un moment companys. Esteu segurs que la CIA és l'única central d'intel·ligència que practica el terrorisme d'Estat? No ho són totes per definició? I el KGB? I l'stasi? I el CNI? I el Mossad? I la Sûreté? Quan un Estat crea una agència estatal que ha de fer actuacions secretes i sense el control dels mecanismes de dret (del SEU dret), no està creant una organització que practica la terror d'Estat amb impunitat? Vilallonga 21:02, 14 jun 2006 (UTC)