Discussió:Batalla de Dien Bien Phu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Algú hauria de traduir això d'altiplà dels Jarros, que em sembla la traducció al castellà d'un nom francès o anglès.--Pere prlpz 18:56, 4 set 2006 (UTC)

D'acord amb que s'analitzi la traducció. Pel que fa al cartell de "no neutral", hauries d'indicar quins punts de l'article et semblen poc neutrals. Salut. --Hug 15:25, 5 set 2006 (UTC)
Fins on conec el tema, diria que la relació dels fets és força objectiva (si la selecció dels fets no és totalment imparcial, no em sembla que tingui un biaix important). Ara bé, hi ha algunes frases que més que explicar la batalla es dediquen a lloar la gloriosa lluita antiimperialiesta del valent poble vietnamita socialista. Com a mostra "La tenacitat i la decisió del poble vietnamita va ser impressionants, arribant-se a produir algunes morts per esgotament durant el transcurs de la operació.".
Crec que s'ho hauria de mirar més gent a veure si ho veuen com jo; de fet el cartell pretenia ser més una crida a que l'article sigui examinat que una conclusió. Si en unes setmanes (o dies, que soc nou a la wikipèdia i no sé com va el temps aquí) ningú ben documentat fa cap correcció a l'article o ningú fa cap aportació en el mateix sentit que jo a la discusió em sembla bé que es tregui el cartell.--Pere prlpz 17:49, 5 set 2006 (UTC)
Bé, jo crec que desmuntar l'artilleria peça a peça i traslladar-la a través de la selva obrint camins sota bombardeigs constants, i que això ho fes la població civil, bé mereix alguna frase d'aquest tipus. De totes formes, potser en les properes setmanes algú s'inspira i aconsegueix proposar un redactat alternatiu que ens convenci.

--Hug 18:47, 5 set 2006 (UTC)

Veient que l'avís de no neutralitat que vaig posar no ha servit de moment perquè es proposi un redactat alternatiu, i que ningú ha intervingut al debat a favor de mantenir-lo, el treuré. Si disposo de temps i informació miraré de documentar-me i proposar més endavant una redacció alternativa.--Pere prlpz 16:25, 22 set 2006 (UTC)