Discussió:Beringen

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
L'article Beringen, segur que és un esborrany, peró no comprenc, Lull que em dius que he d'utilitzar la plantilla, com que és la que vaig utilitzar, després del teu consell precedent. No és perfecte, ni complerta, ja ho sé. No em reëix pas a transferir fotos d'altres viquipèdies quan vulgui (de vegades funciona, d'altres, no). També a la plantilla de municipis en altres llengües hi ha dades que no transfereixo pas per vàries raons: (1) la composició política canvia sovint, i jo no podré garantir-ne l'actualització, no sé si aquesta informació és important per el lector català si el risc d'ésser incorrecte o obsoleta creix amb el temps (2) penso que el més important són les dades més o menys establertes que permeten al lector català de situar la ciutat. A la plantilla francesa de ciutats belgues, també hi ha un marc que permet de situar la ciutat no només a la província, peró també al mapa de Bèlgica.
Si tinguis temps, lector, en corregir la plantilla, podràs ajudar-me, aixó va permetre'm d'introduir la informació a les bones cases com cal, amb les altres Bones Viles que preparo.
També, el meu objectiu no és - no en tinc les competències ni el temps - d'escriure articles sobre totes les ciutats belgues amb detalls, només puc fer l'esborrany que compleix el meu article del Principat de Lieja. Espero, que un dia, altres viquipedistes, amb més coneiximents locals (economia, turisme, política), ho facin. Ja trobaràn un inici amb informació correcte però menuda, no és aixó l'essència d'un esborrany? --Flamenc 19:02, 21 ag 2007 (CEST)
A Plantilla Discussió:Infotaula de municipi belga havia demanat expressament que si algú sabés fer-ho posés un exemple de com es fas servir la plantilla (com n'hi ha a Plantilla:Infotaula del municipi valencià) pensant precisament que podries fer-te un embolic, i així ha estat per què has copiat molt de text de dins fent servir la plantilla {{Infotaula de municipi}} i no es tractava d'això. Un error meu, primer hauria d'haver mirat que algú posés l'exemple i després indicar què fer servir, però clar, les altres plantilles tampoc eren millors. Llull · (vostè dirà) 19:21, 21 ag 2007 (CEST)
I ara que faig? On podré trobar una plantilla embòlica?--Flamenc 19:48, 21 ag 2007 (CEST)


Us he posat un exemple, amb dades estúpides, però exemple al cap i a la fi. Espero que us serveixi. {{Infotaula de municipi belga}}--81.38.179.81 22:51, 21 ag 2007 (CEST)