Discussió:Centre social autogestionat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola.

Voldría saber si es pot definir una mica la diferència entre Centre Social Okupat, Centre Social Autogestionat i Centre Social Okupat Autogestionat. No ho acabo de tindre clar, i pressento que la desmarcació del tradicional CSO o CSOA cap a CSA és una mena de diferenciació que s'ha volgut fer des de col·lectius okupes més independentistes.

M'agradaría tindre-ho clar per a poder aprofundir. Espero poder ajudar a la tasca d'ampliació.

--Yoques 03:21, 20 oct 2006 (UTC)

No en sóc un expert, però em sembla que la diferencia de la presència de l'O en les sigles ve de l'explicitació en el nom de l'«estat legal» del recinte, si és «okupat» o no. Vaja, no dic res que no sigui ja dit. Cal dir, per exemple, que el CSA Can Vies, segons el seu web, sembla ser okupat. Toniher 08:26, 20 oct 2006 (UTC)
Un Centre Social Autogestionat no té perquè ser sempre ocupat, pot ser en un espai llogat, cedit i inclús podria ser de propietat. La 'o' indica que ha estat ocupat. No em sembla ajustat canviar el títol de CSA per CSO. En tot cas que en mantingui el títol Centre Social Autogestionat i dins es posi una secció Centre Social Okupat Autogestionat. -- Dvdgmz(Escriu-me) 15:46, 7 feb 2014 (CET)[respon]
D'acord amb en Dvdgmz.--QuimGil (disc.) 18:30, 7 feb 2014 (CET)[respon]

elimino plantilles de fusió per arguments dels dos articles--barcelona (disc.) 18:17, 1 gen 2015 (CET)[respon]