Discussió:Winston Churchill

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Discussió:Churchill)

--Ignasi (discussió) 11:59, 18 oct 2008 (CEST)[respon]

Antic plagi?[modifica]

Un altre article creat per al mateix que s'ha demostrat que habia plagiat l'article de Sullivan; que té tota la pinta de ser plagiat però que no en trobo la font al Google. Llull 08:07 31 gen, 2005 (UTC)

L'article en anglès està a molts llocs, entre ells aquest, des d'on s'accedeix a una altra pàgina que diu que els articles provenen de "the authoritative Encyclopedia Americana" 13:05 6 feb, 2005 (UTC)

Galípoli[modifica]

La batalla de Gal·lípoli o campanya dels Dardanels, fou una operació militar de la Primera Guerra Mundial que es desenvolupà a la península de Gal·lípoli[1] entre febrer de 1915 i gener de 1916. L'operació s'inicià com un esforç conjunt del Regne Unit i França per obrir un nou front a l'est contra l'imperi otomà, aliat de les potències centrals, i finalment capturar la seva capital, Constantinoble (avui Istanbul). Per aconseguir-ho, les forces aliades havien de desembarcar a la península de Gal·lípoli, a la banda europea de l'estret dels Dardanels i obrir-se pas fins a arribar a Constantinoble. L'intent fou un fracàs i les tropes aliades, després de mantenir uns precaris caps de pont a la península, retiraren les tropes el gener de 1916. A Turquia l'operació es coneix com a Çanakkale Savaşları, per raó de l'escenari on va tenir lloc (la província de Çanakkale). La persona culpable de les morts va ser l'almirall Winston Churchill. el comentari anterior sense signar és fet per 62.57.83.158 (disc.contr.) 19:56, 16 nov 2015 (CET)[respon]

I el suggeriment és...?--Arnaugir (discussió) 20:00, 16 nov 2015 (CET)[respon]