Discussió:Comportament

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Ni a l'anglesa ni a l'espanyola tenen informació rellevant. A la francesa tenen un article més llarg, del que segurament es pot aprofitar força informació, però no en sé prou de francès com per traduir-lo. Si algú s'hi anima... --Meldor (disc.) 00:25, 4 juny 2009 (CEST)[respon]

Aquesta entrada s'ha de millorar molt. Per exemple, en l'apartat de comportament dels protists, fa referència a Escherichia coli, que és un bacteri. Encara que ho indica, que és un bacteri, incloure'l en aquest apartat és confús. Pot semblar que un bacteri sigui un protist.

Per altra banda, en els bacteri també hi ha comportament: n'hi ha que reaccionen a estímuls externs com ara la llum; d'altres al magnetisme. I emeten i perceben senyals químics emesos per altres.

L'ordre en què està col·locat el comportament de ferents grups de regnes no és lògic. Abans de les plantes haurien d'anar els protists (i abans .

Les entrades d'una enciclopèdia han de ser neutres. L'adjectiu 'increíble' és sobrer ("la increïble velocitat...")el comentari anterior sense signar és fet per Mercè Piqueras (disc.contr.) 20:24, 9 nov 2009‎ (CET)[respon]