Discussió:Dagen H

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tot i haver-lo traduït (de l'anglès), hi ha diveros coses d'aques article que no acabo d'entendre (certes ja són a la discussió en anglès i no han estat respostes):

  • Com és que hi havia tants cotxes amb volant a l'esquerra si a Suècia ja tenien dues molt importants fàbriques automobilísitiques (Volvo i Saab)? No els feien amb el volant a la dreta? (suposo que sí, ja que bé en devient importar al Regne Unit!)
  • La desaparició dels tramvies fou total? I fou també perquè passaren de moda en relació amb els autobusos convencionals? (tindria sentit, al cap i a la fi a aquella època també els feren desaparèixer de BCN...)
  • Per què era més perillós conduir amb la convenció anterior i amb la nova havia de disminuir el nombre d'accidents? Només ho entendria si tots els cotxes haguessin tingut el volant a l'esquerra...

En fi, si algú en sap res, si's plau, que ho arregli i aclareixi a l'article. O només si sap suec, que en llegeixi l'article, que és més llarg que el de la versió anglesa. Gràcies.Ensopegador 00:34 23 mar, 2005 (UTC)