Discussió:Penetració amb el puny

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Discussió:Fist-fucking)

Aquest article em pareix un poc passat, no és per que tingui un contingut sexual esplicit (això hem pareixeria bé), és que crec que entra dins el mon de les fantasies del autor.

Plàcid Pérez Bru 21:36 7 jul, 2004 (UTC)

Altre cop, abans de suposar que la gent s'inventa coses, fes servir el google. O, posats a fer, la versio anglesa de la wikipedia. De fet, sembla que a la versio en angles hi ha detalls tecnics que caldria tenir en compte. Realment, hi ha tota classe d'aficions...

Xevi 21:55 7 jul, 2004 (UTC)


Amic Pérez Bru. No hi ha cap invenció en aquest article i tal com diu en Xevi a la Viquipèdia en anglès hi figura i moltíssim més desenvolupat. Intentaré ampliar-lo fent referència a les precaucions que de cara a un sexe segur cal adoptar per no patir infeccions ni malalties. He intentat descriure'l sense ser "passat" com diu en Plàcid, penso que no és encertat ni just aquest qualificatiu. Crec també, que la nostra viquipèdia no ha de tenir restriccions de contingut sexual i donar a conèixer totes les varietats d'aquest món. Aquest és el meu compromís. Amb educació i rigor que és com ho intento bonament fer

Usuari:Joan pera 6:53 8 jul, 2004

Fora cartell MTS[modifica]

Fora cartell MTS[modifica]

M'he carregat el cartell { { MTS } } per que a part que és IMMENS no encaixa gaire, aquí. El Fisting o handballing és una de les práctiques sexuals més segures, pel que fa a MTS, i trobar-se aquí el cartell aquest i no a Coit o Fel·lació és desinformar. --Viktor 19:59 11 jul, 2005 (UTC)

viktor, no em dones temps a respirar, em dones massa canya, aquest era el primer article on posava la plantilla, la qual cosa no vol dir que hagués de ser l'única. l'objectiu de la plantilla era fer-la aparèixer a tots els articles que descriguessin una activitat sexual. el fet de posar-la primer aquí ha estat casual, perquè se m'ha acudit en veure l'article als canvis recents, no perquè en maximitzés els riscos (baixos però existents) i obviés els de la resta d'activitats. de fet la meva opinió és que en comptes de llevar-lo d'aquí s'afegís a la resta. això no desfiguraria els articles per la grandària de l'avís ja que sent una plantilla es podria canviar a gust de tothom sense haver d'anar entrada per entrada canviant-la! --Guillem() 20:22 11 jul, 2005 (UTC)