Discussió:Fornalutx

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Arreu posa extret de l'ajuntament però enlloc posa que l'ajuntament renunciï als drets d'autor dels que segons la llei vigent en serien posseidors. O no ho he vist. Llull 17:38, 5 gen 2006 (UTC)

Ok. Miraré de redactar jo l'article (bé, concretament li ho demanaré a mon pare). El que no entenc és perquè has llevat l'escut del poble. Se suposa que l'he de pintar de bell nou?

Aquí diu que:

"Fotos governamentals

Les imatges que produeixen els governs o altres institucions poden ser de domini públic, però això depèn dels casos. Cal que consulteu sempre si aquest és el cas."

L'has llevat en cas de dubte? Ho hauria de demanar a l'ajuntament?

Gràcies --Paucabot 11:58, 7 gen 2006 (UTC)

L'he llevada perquè feia temps que hi havia un cartell a la imatge demanant una aclaració de la llicència que no s'ha donat i per què la taula havia quedat desfigurada en remenar-hi el codi. Jo ja et dic que de lleis no hi entenc un borrall, però a es: hi ha gent que sí, i allà em varen treure paràgrafs on m'indicaven que a no ser que hi hagi permís exprés (i no n'hi ha) les administracions espanyoles tenen els drets d'autor sobre les imatges que exposin. En canvi als EUA i a Anglaterra va al revès on tot és lliure per defecte. Quant a l'escut, segons les lleis de l'heràldica, el que s'hereda no és una "imatge" sinó la "descripció de la imatge" o el que formalment es coneix com a "blasonament". En el cas de l'escut de Catalunya, per exemple, la bandera oficial és quatre barres vermelles en fons groc segons diu l'estatut català i no pas com es podria pensar, i això fa que sí, que de vegades per tenir imatges d'escuts sense drets s'hagin de fer de nou (els textos legals on hi ha les descripcions, evidentment no tenen drets d'autor). El més fàcil és però preguntar als de la pàgina si accedeixen a mostrar la informació amb la llicència de la Viquipèdia. Llull 12:10, 7 gen 2006 (UTC)

webs d'empreses[modifica]

L'apartat de webs d'empreses no aporta informació enciclopèdica. És un directori de webs comercials en contra de VP:EE. Com que les ha posat un dels autors de l'article, espero comentaris abans de tocar-les. --VRiullop (parlem-ne) 16:54, 15 feb 2006 (UTC)

Tens tota la raó. No tenen lloc a la viquipèdia. No ho sabia. --Paucabot 22:04, 7 mar 2006 (UTC)