Discussió:Delta de Dirac

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Discussió:Funció delta de Dirac)

Visió més general[modifica]

Això no hauria de ser (en general) la delta de Dirac? Vull dir, que no només és aplicable a la física (o a la teoria del senyal), oi, això?--Jahecaigut (parlem-ne) 00:07, 21 feb 2006 (UTC)

Efectivament, sembla ser una senyal que es pot representar amb una delta de Dirac (article que encara no està fet). No sé si com a "senyal" es podria mantenir dins d'electrònica, però tal com està ara, dins de la categoria "Física", resulta confús, hom esperaria trobar-hi coses sobre la delta de Dirac. --Oersted 09:37, 21 feb 2006 (UTC)
delta (senyal) == delta de Dirac, li canviem el nom i ja esta --sKUrZ0 12:17, 21 feb 2006 (UTC)
El consens de la discussió és clarament pel nom delta de Dirac, que és el mateix nom que li dóna l'Enciclopèdia Catalana, però s'ha traslladat sense discussió a funció delta de Dirac. A més, no és ben bé una funció (cosa que explica millor l'Enciclopèdia que l'article). Aleshores, proposo tornar l'article al nom delta de Dirac.
Notifico Arnaugir.--Pere prlpz (disc.) 20:14, 25 jul 2014 (CEST)[respon]
Per mi el nom correcte és amb el "funció", ja que és una funció de distribució (igual que en l'article en anglès; bé que es parla de "funció" a l'article). Dir-ne "delta de Dirac" és simplement escurçar el títol. Feu el que us sembli, però --Arnaugir (discussió) 19:00, 28 jul 2014 (CEST)[respon]

Fusió[modifica]

--Medol (disc.) 19:32, 20 ago 2014 (CEST)[respon]