Discussió:Indonèsia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hi he afegit la taula de país, però no m'hi aclareixo gaire. Falta la bandera i l'escut, i no aniria malament que, els que en sabeu, us miréssiu si he fet bé tot això dels fusos horaris. Enric 17:27 8 mar, 2005 (UTC)

El mapa que hi ha és de la Índia :) Rata de Biblioteca 18:56 11 mai, 2005 (UTC)

Doncs sí, noi... jo vaig agafar les dades de la taula en anglès i les vaig anar traduint... o m'hi vaig deixar algunes lletres, o bé ells ho tenien malament (ara no, ja ho he comprovat). Ja està com cal, a Indonèsia el que és d'Indonèsia. Per cert, continua en peu allò que deia que hi falten les imatges de la bandera i l'escut, no sé com afegir-los-hi. ;-p Enric 08:52 12 mai, 2005 (UTC)


No s'hauria d'admetre que es consideri l'indonesi (en el seu idioma original, Bahasa Indonesia, literalment, llengua indonesia) com un idioma. A Indonesia, l'idioma malai (que és el que parlen) se li diu indonesi per raons polítiques, igual que a València al català li diuen valencià. En realitat, el indonesi és una varietat dialectal d'un idioma que sempre s'ha conegut com malai.


S'hauria d'aclarir al text això que diu la taula d'ideologia nacional, o si no, comprovar-ho i treure-ho.--Pere prlpz 10:29, 10 gen 2007 (CET)[respon]