Discussió:Linus Torvalds

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

A la wikipedia anglesa, disposem de fotografíes del senyor Torvalds, pel que es veu son cedides, ¿aixo implica a tot el GNU o només a la wikipedia anglesa?

si la resposta es "a tot desenvolupament GNU" proposo que l' afegim, (jo m' ofereixo voluntari) http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Linus_Torvalds_01.jpg

Ho diu el mateix cartell de la lllicència: es pot copiar i modificar sota els termes de la GFDL. Llull 06:27 10 nov, 2004 (UTC)

Categoria errònia[modifica]

He vist que el canvi de categoria que vaig fer s'ha tornat enrera. Ho havia escrit al resum però suposo que caldrà explicar-ho també aquí.

Estava posat a la categoria "Finesos". Però resulta que el Linus Torvalds, malgrat ser finlandès, no és finès. És de la minoria sueca.

No sé, és com si es digués que el Lluís Llach és castellà. Doncs no. És a nivell polític espanyol i a nivell cultural català.

Doncs exactament el mateix.

Dir que el Linus Torvalds és finès seria com si a la wikipèdia en finès es digués que el Lluís Llach és castellà.

O sigui, si us plau, no ho torneu a posar malament. --Viktor 02:52 3 abr, 2005 (UTC) Suposo que ets tu, Viktor que m'has posat el missatge. Ara ,mateix no disposo de materia per contrastar el que em dius, però accpto el paralelisme i la teva explicació aclaridora 1que em fas d'en Llach --Mar 09:40 4 abr, 2005 (UTC)

Sí, sóc jo. No te l'havia signat? Perdona!!! --Viktor 10:04 4 abr, 2005 (UTC)
Per cert, a l'article en anglès s'èxplica:

His family belongs to the Swedish-speaking minority (roughly 5% of Finland's population).

O, si no, la faq sobre ell [1]

If Linus is Finnish, why is his birth language Swedish? Finland has a significant (about 6%) Swedish-speaking minority population

Per cert, és collonut que els suecs, sent el 6% de la població de finlàndia, sembla ser que tenen tots els drets lingüístics, i nosaltres, sent el 25% de l'espanyola, gairebé res!

--Viktor 10:09 4 abr, 2005 (UTC)

Categoria errònia (II)[modifica]

Linus Torvlads no hauria de sortir en la categoria de Defensors del programari lliure, en moltes ocasions ha renegat del programari lliure - - - 87.219.9.186 (discussió) 23:30, 15 gen 2008 (CET)[respon]


Seattle no està a Oregon, sinó a Washington. el comentari anterior sense signar és fet per 161.116.195.167 (disc.contr.) 17:40, 2 abr 2014 (CEST)[respon]