Discussió:Llengües de la Unió Europea

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Cal revisar la taula de coneixements de les Llengües de treball... ara indica que a Alemanya només un 7% de la població coneix l'alemany... i aquesta dada és, òbviament, errònia. --Xcaballe 11:36, 4 mar 2006 (UTC)

I al Regne Unit un 7% sap parlar anglès... com a segona llengua. El pes de les llengües maternes ja és a la primera taula, encara que no està distribuida per estats. A la segona taula diu: "el coneixement de les tres llengües de treball, com a segona llengua, és la següent". Cal expresar-ho d'alguna altra forma? --VRiullop (parlem-ne) 15:36, 4 mar 2006 (UTC)
Anava a comentar el mateix, i ara veig que ja fa temps que algu tambe ho havia vist ? Algu sap d'on es van treure les dades ? Si no es poden corregir els errors, potser millor treure-la, pq ves a saber quants n'hi ha que no son obvis. Xevi 10:19, 3 febr 2007 (CET)
La font està posada al peu de la taula. No hi ha errors, està dient el coneixement com a "segona llengua". Com a llengua materna ja està en un altre apartat.--VRiullop (parlem-ne) 11:03, 3 febr 2007 (CET)

Taula de les llengües oficials[modifica]

Cal revisar la taula de les llengües oficials. Hi apareix el portuguès dues vegades, cada una amb unes xifres diferents. El total de llengües que hi ha, per tant, és de 25 en lloc de les 24 que en realitat són oficials. Josep Molés (disc.) 11:08, 26 maig 2023 (CEST)[respon]