Discussió:Manuel de Pedrolo i Molina

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Reutilització de material[modifica]

Per verificar la llicència vegeu Viquipèdia:Autoritzacions/Ajuntament de Palafrugell. --Davidpar (disc.) 21:30, 22 nov 2012 (CET)[respon]

Proposta de re-oganització de la pàgina[modifica]

Hola companys i companyes,

M'agradaria donar-li un bon repàs a aquesta pàgina però necessito una miqueta d'ajuda ja que en Pedrolo va ser molt Pedrolo.

De moment he creat un article a banda per les seves obres completes (crec que era necessari).

També penso que cal separar la seva activitat política de la seva obra, ja que encara que són molt unides en teoria, hi ha tant material d'ambdues coses que es podria crear una secció apart pel que fa al seu pensament filosòfic i polític.

Jo personalment estic més interessat en afegir informació i crear nous articles sobre la seva obra, però caldria escriure també sobre la seva actitud política. Una font que considero imprescindible es "Manuel Pedrolo i la nació (1957-1982)" del Xavier Ferrè Trill, que fa poc que s'ha publicat i conté tot l'ideari polític del segarrenc.

Apa! Fotem-li canya a aquesta pàgina per deixar-la ben maca abans del centenari del seu naixement (2018)

Salut!

pnfdorado

Potser podríem deixar tota la llista d'obres a l'article Obra completa de Manuel de Pedrolo i deixar aquí només les més rellevants, que us sembla? Ara mateix la informació està duplicada. --Habicht (disc.) 21:43, 5 abr 2018 (CEST)[respon]

Viquiprojecte:Manuel de Pedrolo[modifica]

Ei, aquests dies estem fent això: Viquiprojecte:Manuel de Pedrolo