Discussió:Partit verd

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquí es defineix que s'enteèn per un partit verd? Una federació de partits? O què es defineix? L'article és així com telegràfic. Llull 06:41 3 nov, 2004 (UTC)

La veritat és que no tinc ni idea de que pretenia l'autor de l'article original. Jo l'únic que he fet és completar l'article una mica amb l'informació que hi ha a wikipedia en castellà, i estandaritzar-lo. Makinal 16:36 3 nov, 2004 (UTC)
Jo crec que, els articles d'aquesta mena, si l'autor o algu que en tingui ganes no els arregla una mica de seguida, caldria esborrar-los. Si no, anem acumulant molta porqueria, i un article tal com esta aquest ara no aporta cap informacio interessant ni ajuda a fer un article decent mes endavant. Xevi 21:23 3 nov, 2004 (UTC)
Sí, tens raó, però fa una mica de pena esborrar algún article que algú amb bona intenció ja començat. Per que no fem algun cartell que indique que és una porqueria, però no l'esborrem. Mireu aquest article-porqueria en la wiki anglèsa Comerç. Makinal 21:28 3 nov, 2004 (UTC)
Si mes no, l'article "commerce" te una mica de contingut (mes que la majoria d'articles a la wikipedia catalana). "Partit verd" no, i encara que no dubto que s'haura fet amb bona intencio, no crec que s'hi hagin dedicat mes de 5 minuts. De fet ja tenim un registre d'articles per millorar (i estaria be tambe tenir un cartell), pero la veritat es que s'hi van afegint articles sense que ningu els arregli mai. Xevi 21:45 3 nov, 2004 (UTC)