Discussió:Perú

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Mentre estava ampliant l'article sobre el Perú, algú hi ha afegit un text sobre una possessió mallorquina... Ho volia corregir i separar-ho de l'article principal sobre el país (o potser seria millor fer-ne dos articles diferents, ja que no tenen res a veure l'un amb l'altre) però quan vaig a editar no em surt el text aquest sobre la possessió. Sabeu què pot passar? Enric

No entenc res. A mi em passa el mateix. A mes, he copiat el text del final a Perú (Mallorca), l'he arreglat una mica, pero al final hi surt una copia del text original ! 82.41.75.92
Doncs passava que algú havia traslladat el text de Template:Esborrany a es Fangar i que a totes les pàgines amb la plantilla s'hi veia el contingut d'aquesta pàgina. Llull 22:35 12 gen, 2005 (UTC)

Bones, sembla que un parell hem intentat editar Perú al mateix temps, i això ha causat una petita confussió. Quant estava editant la pàgina me va desapareixer, i no podia fer canvis ni acabarla. No conec cap possesió de Mallorca que es digui Perú.--Joan 07:54 13 gen, 2005 (UTC)

Pel que he entès, cal eliminar "Perú (Mallorca)" i la referència que s'hi fa al començament de l'article sobre el país, oi? --Enric 09:33 13 gen, 2005 (UTC)

Si, Perú Mallorca es pot eliminar.Joan.

Una pregunta Què és el lema nacional?


El nostre lema es firme y feliz por la unión