Discussió:Peter Sloterdijk

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En soc l'autor. Aquesta pàgina és de Jordi Cortés i jo soc l'autor. Em sembla que queda clar a l final de l'article. Segons els drets reservats de Creative Commons es pot citar si es cita l'autor, l'adreça i és per un ús no comercial. De tota manera... si no la voleu publicar ja ho tinc publicat a http://www.pensament.com/filoxarxa/filoxarxa/Sloterdijk.htm

A favor[modifica]

En soc l'autor. Aquesta pàgina és de Jordi Cortés i jo soc l'autor. Em sembla que queda clar a l final de l'article. Segons els drets reservats de Creative Commons es pot citar si es cita l'autor, l'adreça i és per un ús no comercial. De tota manera... si no la voleu publicar ja ho tinc publicat a http://www.pensament.com/filoxarxa/filoxarxa/Sloterdijk.htm

Tot el que es publica a la viquipedia es sota llicencia GFDL. Si ets l'autor i hi estas d'acord, cap problema, pero pensa que els termes poden ser diferents d'altres llicecncies (p.ex., un text agafat de la viquipedia es pot modificar, utilitzar per fins comercials, i no crec que sigui obligatori citar l'autor original sino que s'ha tret de la viquipedia). Si hi ha altres articles teus que han estat copiat, sisplau digues quins son i s'esborraran si no hi estas d'acord que es publiquin a la viquipedia. Gracies, Xevi 19:30, 16 feb 2006 (UTC)

La llicència que hi ha a la pàgina obliga a què aquesta informació sigui per a ús no comercial. És una restricció de la llibertat no compatible amb la llicència de la Viquipèdia. A més obliga a què se segueixi redistribuint sota llicència Commons, cosa que tampoc es pot fer. Llull · (vostè dirà) 19:44, 16 feb 2006 (UTC)

I jo afegiré que "Creative Commons attribution" és a dir, haver de fer constar qui és l'autor a l'article, tampoc és compatible amb GFDL i va en contra del Viquipèdia:Llibre d'estil --Razor Ramon HG 20:00, 16 feb 2006 (UTC)

Fer constar l'autor original també és requerit per la GFDL, punt 4.B, així com la redistribució sota les mateixes condicions de la GFDL. Certament la restricció comercial és incompatible amb la llicència d'ús de la Viquipèdia, però les altres dues condicions també apareixen, en essència, a la GFDL, així que no sé fins a quin punt una obra de tipus cc:by-sa podria publicar-se sense problemes aquí. Sóc matemàtic, no pas jurista; però el debat m'interessa --Eloi [entfe001] 14:38, 5 mai 2006 (UTC)

Be, només intento aportar el meu gra d'arena. No sé quina llicència té l'article ni si la llicència que té és compatible amb la wiki. L'únic que puc aplicar és el meu 'poc' sentit comú i si l'autor de l'article diu que dóna permis per estar a la wiki... Per mi que es mantingui. Salut.--Felato 15:07, 15 mai 2006 (UTC)

Missatge de l'autor[modifica]

Vaig enviar un correu a la web original i en vaig rebre aquesta resposta:

Hola.
Em reafirmo en donar el meu consentiment a què es distribueixi.
Jordi Cortés.

----- Original Message -----
> Bones,
>
> hi ha un article a la viquipedia amb text d'aqui, pero que sembla que l'autor original esta d'acord en distribuir (http://ca.wikipedia.org/wiki/Discussi%C3%B3:Peter_Sloterdijk). Sisplau, podeu confirmar explicitament si esteu d'acord que es distribueixi a la viquipedia ? La llicencia de la viquipedia es GFDL (http://ca.wikipedia.org/wiki/GFDL), permet redistribucio comercial i no comercial.
>
> Xevi.

Xevi 21:26, 16 mai 2006 (UTC)

El consentiment també inclou els usos comercials? Caldria que l'autor ho digués explícitament per tal de poder treure l'avís de llicència que inclogué al final de l'article, de tal forma que realment el text estigui sota la GFDL. --Eloi [entfe001] 11:40, 17 mai 2006 (UTC)


Drets d'autor[modifica]

Hola :-) Entenc que com que en Jordi Cortés, ja no és l'autor únic d'aquest text i que al editar qualsevol pàgina, s'explica clarament que els drets d'autor de qualsevol text incorporat a la Viquipèdia, són sota llicència lliure GNU, i que ell així ho confirma en el seu correu... Ara el text està sota llicència GFDL, i per tant, si ningu s'hi oposa, llevaré els texts que indiquen el contrari de l'article, deixant l'enllaç a la pàgina amb el text original. --Joanjoc (discussió) 20:54, 7 jun 2006 (UTC)