Discussió:Ruhol·lah Khomeini

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He esborrat les categories redundants, que no es fan servir aquí així com el text d'un discurs que potser s'escaurà de posar-lo a wikisource però no en un article. Rata de Biblioteca 17:19 4 nov, 2005 (UTC)

Jo penso que el discurs és necessari perquè el lector es faci una idea de qui era Khomeini Fallaci 15:36 7 nov, 2005 (UTC)

Magnífic, però no és intenció del projecte recopilar textos. Per a això hi ha wikisource. Rata de Biblioteca 17:37 4 nov, 2005 (UTC)


Estic convençut d'haver escrit amb prou claredat. Rata de Biblioteca 17:47 4 nov, 2005 (UTC)

A veure, què passa? Tant important és adoctrinar que per això cal passar per sobre de tota norma i conveni actuant com un simple VÀNDAL? Crec que he explicat prou clarament on es pot introduir aquest text sense problemes. Així doncs, per què no es fa? Per què es torna a introduir sense parlar i quan es cregui que l'altre no hi serà i no se n'adonarà? Òbivament, mentre segueixi imperant aquest comportament no tinc cap altra solució que revertir el text, així com informar que hi ha un usuari que està actuant com a vàndal. Rata de Biblioteca 14:05 7 nov, 2005 (UTC)

En primer lloc, el vàndal el seràs tu. En segon lloc, quin és aquest lloc on puc penjar el text, funciona en català? no n'estic pas segur. Per altra banda, tampoc no estic pas segur que no es puguin posar cites textuals als articles de la wiquipèdia.

Fallaci 15:36 7 nov, 2005 (UTC)

La pagina de wikisource es aquesta: [1]. No n'existeix una versio en catala, pero accepten textos en qualsevol llengua, i n'hi ha varis en catala, p.ex. l'Estatut. La politica de la viquipedia es que coses com aquest discurs han d'anar alla, i si cal s'hi pot fer un enllas des de l'articlde de la viquipedia. Xevi 20:55 7 nov, 2005 (UTC)

Ja cal tenir barra. Cinc missatges meus i només un teu on només dius el que hi vols posar sense tenir en compte la política de Wikipedia i mentrestant totes les reversions del món sense escriure res més a les discussions. I al final què em dius? Que 1 no coneixes Wikisource (enllaç a lá portada), 2, que tot i no conéixer-lo dubtes que estigui en català, quan té un portal propi, i 3 que no n'estàs segur de la política del projecte però que això no és per tu cap atur per fer el que vulguis, i a sobre tens la santa barra de dir-me que jo sóc el vàndal. Doncs si no saps o coneixes algun assumpte, el més lògic és preguntar enlloc d'anar a la teva i jugar al gat i la rata, no creus? A Scachs d'amor trobaràs un exemple de com procedir en aquests casos. Ja em diràs quin problema hi veus. Rata de Biblioteca 13:28, 8 novembre 2005 (UTC)

Referències i parcialitat[modifica]

Manquen referències a cada afirmació i una visó general un pèl més objectiva i menys orientada.--Hinio (disc.) 12:44, 5 gen 2010 (CET)[respon]

En aquest cas crec que el millor seria marcar les frases més imparcials amb {{CN}} i afegir l'avís de {{neutralitat}}. --Bestiasonica (disc.) 17:58, 31 gen 2010 (CET)[respon]

Khomeiní[modifica]

No sóc ni molt menys expert en transcripció de l'àrab, però com que la síl·laba tònica és l'última, no hauria de ser Khomeiní? —Leptictidium (digui, digui) 21:42, 16 ago 2015 (CEST)[respon]