Discussió:Salinitat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No sóc expert en el tema, però jo diria que en agricultura pertocaria més parlar de "salinització" i no pas de "salinitat".--Marcbel 16:31, 30 gen 2007 (CET)[respon]

No, la "salinització" és el procés pel qual fas esdevenir una cosa salina, és a dir que contingui sal. En canvi la "salinitat" és el nivell de sal que hi ha en un lloc o un terreny. Això que dius no és pas correcte. --Andreu Vaqué 14:18, 23 febr 2007 (CET)

Andreu, et prego que no treguis les estiquetes que posen els altres usuaris sense donar cap raó. La definició actual de Salinitat és una definició particular. La definició general és la referida a l'aigua. Observa la definició anglesa.--Marcbel 21:04, 24 febr 2007 (CET)


L'anglès no té res a veure amb el català. Quina mania! Si saps la manera de millorar aquest article, ningú no et priva de fer-ho!!!! Però tampoc cal que facis una obra d'art si no tens temps, eh que m'entens! Ara bé, si no ets un expert en el tema oblida-te'n o demana-ho algú que en sàpiga. --Andreu Vaqué 18:23, 1 març 2007 (CET)[respon]

Per la següent raó vaig a treure la plantilla de millora: el tema de salinitat en general és per a tot tipus de terrenys, tant d'aigua com de terra.