Discussió:Unió Democràtica de Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La neutralitat d'aquest article ha rebut per ambdues bandes, corregeixo algunes coses i encara en queden més:

  • dretà ja està inclòs a democristiana, més concret.
  • En una enciclopèdia no hi ha res per suposat sinó fets verificables. El que nosaltres suposem no és rellevant, sinó els fets. Si la cosa és tan clara que la nostra opinió és la conclusió evident dels fets verificables, poseu els fets verificables i punt i el lector ja es convencerà sol.
  • No es poden posar coses sense concretar, sense argumentar i sense citar les fonts (llegiu-vos atentament Viquipèdia:Verificabilitat). No es pot dir el que diuen les enquestes sense dir quines i posar un link a una font independent (un diari, per exemple).

--Pere prlpz 20:43, 21 des 2006 (CET)[respon]

Propaganda d'UDC[modifica]

Trobo que l'article no és neutral. Fa comparacions tendencioses i subjectives amb ERC quan parla del nombre d'afiliats, i amb diversos polítics quan parla de valoracions de líders. Penso, en definitiva, que és un article excessivament propagandístic. BDK

Hi estic d'acord. No se citen fonts fiables, i la informació no està ben contrastada o és directament incorrecta. A tall d'exemple, com pot ser que digui frases com "Unió Democràtica de Catalunya és el tercer partit en nombre d'afiliats, amb 16.000, per darrera de CDC, del PSC i del PP segons l'agència EFE.". Si està per darrera de CDC, PSC i PP llavors és el quart partit i no el tercer!

Propagandístic? Però si només diu fets reals...[modifica]

Els fets que menciona són totalment objectius (almenys, pel que hi ha ara de moment), i no hi ha matissos subjectius.

Si un fet és un fet, deixi bé o malament a la resta de polítics, bé s'ha de poder mencionar, oi?

Per tant, tot fet és mencionable.

Que algú corregeixi a un aprenent com jo si no dic el que haig de dir. Apa, salut!!! --cromelnordic 17:34, 6 febr 2007 (CET)

Pot ser que sigui veritat el que diu, però com que no diu d'on ho treu (no cita la font), no és verificable i no pot estar a la viquipèdia (Viquipèdia:Verificabilitat i Viquipèdia:Citeu les fonts). El millor seria no treure-ho sinó citar la font corresponent, a més de posar la data de l'enquesta o l'estadística, que el que era cert en un moment pot no ser-ho en un altre.--Pere prlpz 18:08, 6 febr 2007 (CET)