Fénix Directo

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióFénix Directo
Dades
Tipusnegoci
empresa Modifica el valor a Wikidata
Indústriaasseguradora Modifica el valor a Wikidata
Forma jurídicasocietat per accions Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1991
Activitat
Produeixassegurança de l'automòbil Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Propietat deAllianz SE Modifica el valor a Wikidata

Lloc weballianzdirect.es Modifica el valor a Wikidata

Fénix Directo, SA és una empresa d'assegurances d'Espanya, especialitzada en la venda directa i la gestió d'assegurances d'automòbils i motocicletes a través del telèfon i Internet. Fénix Directo és una entitat adherida a la "Guia de Bon Govern de les Entitats Asseguradores" elaborada per UNESPA, La Unió Espanyola d'Entitats Asseguradores y Reasseguradores. Es troba registrada a la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP, en les seves sigles en castellà) amb la clau C0706.

Fénix Directo té els seus orígens a la companyia d'assegurances La Unión y el Fénix fundada l'any 1864 i que l'any 1991 com a filial de La Unión y el Fénix sota el nom de Fénix Autos.[1] Es va especialitzar en l'àrea de negocis de les assegurances d'automòbils i en la utilització de tècniques de gestió directa per la comercialització de les seves assegurances. L'any 1995, degut a la fusió entre AGF Seguros i La Unión y el Fénix, Fénix Autos canvia la seva denominació social i d'aquesta manera neix Fénix Directo.[2] Després de la fusió de 1990 amb el grup assegurador alemany i proveïdor de serveis financers Allianz, Fénix Directo es constituí com a filial a Espanya del grup Allianz.[3]

Referències[modifica]

  1. «Presentamos la compañía de seguros Feniz Autos especializada en seguros de automóviles» (en castellà). Publicitat. ABC, 13-07-1991. [Consulta: 17 juliol 2012].
  2. «AGF Unión Fénix: La fusión hace la fuerza» (en castellà). Computer World, 28-03-1997. [Consulta: 17 juliol 2012].
  3. «Grupo Allianz gana 239,7 millones hasta septiembre, un 25,6% más» (en castellà). La Vanguardia, 30-11-2011. [Consulta: 20 juliol 2012].

Enllaços externs[modifica]