Fitxer:Akihabara 916.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(1.000 × 1.333 píxels, mida del fitxer: 1,09 Mo, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció Akihabara, Japan
Data
Font photography person kici
Autor kici

Llicència

Public domain Jo, el titular del copyright d'aquesta obra, l'allibero al domini públic. Això s'aplica a tot el món.
En alguns països això pot no ser legalment possible, en tal cas:
Jo faig concessió a tothom del dret d'usar aquesta obra per a qualsevol propòsit, sense cap condició llevat d'aquelles requerides per la llei.
Personality rights Tot i que aquesta obra té una llicència lliure o és de domini públic, la persona o persones representades poden tenir drets d'imatge que restringeixin legalment certs usos sense el seu consentiment per a tals usos. En aquests casos, una acceptació de renúncia o altres evidències de consentiment us poden protegir de reclamacions. Encara que res l'obliga, l'usuari que ha carregat l'obra potser us pot ajudar a obtenir aquesta prova. Vegeu el nostre avís d'exempcions per a més informació.
Trademarked Aquesta obra conté material que pot estar subjecte a drets de marca registrada en una o més jurisdiccions. Abans d'utilitzar aquest contingut, assegureu-vos que teniu dret a fer-ho segons les lleis aplicables en les circumstàncies de l'ús desitjat. Sou l'únic responsable d'assegurar-vos que no infringiu els drets d'aquesta marca registrada. Vegeu el nostre avís legal. L'ús d'aquesta marca registrada no indica cap suport al seu titular per part de Wikimedia Commons o la Fundació Wikimedia, ni viceversa.
Aquesta etiqueta no indica l'estat dels drets d'autor de la imatge carregada. Cal un senyal de drets d'autor. Vegeu Commons:Sobre les llicències.
Warning: One or more elements in this file are protected by copyright

Some parts of this file are not fully free but believed to be de minimis for this work. Derivatives of this file which focus more on the non-free element(s) may not qualify as de minimis and may be copyright violations. As a direct consequence, cropped versions of this file may require a review of their copyright status.

This information template was included because advertisements being copyright.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

1.139.559 byte

1.333 píxel

1.000 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual13:59, 17 set 2006Miniatura per a la versió del 13:59, 17 set 20061.000 × 1.333 (1,09 Mo)KiciAkihabara_japan *photography day, 2006.9.16. *photography person kici Category:Akihabara

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

  • Utilització a cs.wikipedia.org
  • Utilització a zh.wikipedia.org

Metadades