Fitxer:NinoxObscurusIbis.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(949 × 1.603 píxels, mida del fitxer: 143 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
English: « Ninox obscurus » = Ninox obscura (Hume's Hawk-Owl)
Français : « Ninox obscurus » = Ninox obscura
Data
Font The Ibis, ser. 3, vol. 4: Walden,A (1874): On a further collection of birds made by Lieutenant Robert Wardlaw Ramsay, F.Z.S., in the Andaman Islands. Ibis, 3: 127-149.
Autor
John Gerrard Keulemans  (1842–1912)  wikidata:Q1335286 s:en:Author:John Gerrard Keulemans
 
John Gerrard Keulemans
Altres noms
Nom de naixement: Johannes Gerardus Keulemans; J. G. Keulemans; Johannes Keulemans
Descripció ornitòleg i artista neerlandès
Data de naixement i defunció 8 de juny de 1842 Edita-ho a Wikidata 29 de desembre de 1912
Lloc de naixement i defunció Rotterdam Londres
Període de treball 1857 Edita-ho a Wikidata–1912 Edita-ho a Wikidata
Control d'autoritats
creator QS:P170,Q1335286

Llicència

Aquesta imatge és en el domini públic perquè és una mera reproducció mecànica o fotocòpia d'un original en domini públic, o (amb les proves disponibles) és tan similar a un document escanejat o fotocòpia que no s'hi pot aplicar protecció de drets d'autor. També és possible que els drets d'autor d'aquesta imatge hagin expirat degut a la data de publicació o a la mort de l'autor (si és possible, afegiu-la a banda). El propi contingut original es troba en domini públic per les raons següents:
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 100 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Cal incloure una etiqueta de domini públic als Estats Units per indicar perquè aquesta obra és en domini públic als Estats Units.

Aquesta etiqueta està dissenyada per usar-se quan sigui necessari afirmar que les millores (per exemple, brillantor, contrast, joc de color, nitidesa) no són de per si prou creatives per generar un nou dret d'autor. Es pot utilitzar tant quan no se sap si s'han fet millores com quan les millores són clares, però insuficients. Per a les imatges primitives sense contrast pot utilitzar-se la plantilla {{PD-old}} adequadament inserida. Per utilitzar-la, vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-scan.


Nota: Aquesta etiqueta s'aplica només a imatges escanejades i fotocòpies. Per a las fotografies originals de domini públic fetes de lluny seria recomanable {{PD-Art}}. Vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-Art.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual11:56, 9 des 2009Miniatura per a la versió del 11:56, 9 des 2009949 × 1.603 (143 Ko)Shyamal{{Information |Description={{en|1=Ninox obscurus from Walden,A (1874): On a further collection of birds made by Lieutenant Robert Wardlaw Ramsay, F.Z.S., in the Andaman Islands. Ibis, 3: 127-149.}} |Source=Ibis 1874 |Author=Viscount Walden (1824-1878)

No hi ha pàgines que utilitzin aquest fitxer.

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades