Fitxer:Plan.cathedrale.Narbonne girada.png

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(900 × 528 píxels, mida del fitxer: 82 Ko, tipus MIME: image/png)

Descripció a Commons
English: Copied from Image:Plan.cathedrale.Narbonne.png, rotated and cleaned. Original description as follows:
English: Copiat de Image:Plan.cathedrale.Narbonne.png, girada i eliminades lletres i indicacions de seccions. La descripció de la imatge original diu:

...À Narbonne, siége archiépiscopal, la cathédrale de Saint-Just, dont nous admirons aujourd'hui le chœur, ne sortit de terre que vers les dernières années du XIIIe siècle; entre cet édifice et ceux de Clermont et de Limoges, on remarque une différence notable dans le style des moulures et des détails de la construction. La cathédrale de Narbonne, conçue d'après des données beaucoup plus vastes que ses deux devancières, ne vit élever, de 1272 à 1330 environ, que son chœur (48)...


Public domain
Viollet-le-Duc
Viollet-le-Duc
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 100 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Aquesta obra es troba en el domini públic als Estats Units d'Amèrica per haver estat publicada abans de l'1 de gener de 1929.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual00:57, 10 ago 2008Miniatura per a la versió del 00:57, 10 ago 2008900 × 528 (82 Ko)Pere prlpz{{en|Copied from Image:Plan.cathedrale.Narbonne.png, rotated and cleaned. Original description as follows:}} {{en|Copiat de Image:Plan.cathedrale.Narbonne.png, girada i eliminades lletres i indicacions de seccions. La descripció de la imatge or

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: