Fitxer:Sentencia Medina Sidonia J. O. P..pdf

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Vés a la pàgina
pàgina següent →
pàgina següent →
pàgina següent →

Fitxer original(1.239 × 1.754 píxels, mida del fitxer: 352 Ko, tipus MIME: application/pdf, 6 pàgines)

Descripció a Commons
Descripció
English: Trial against the Duchess of Medina Sidonia, by Tribunal de Orden Público due a demonstration in Palomares.
Català: Condemna del Tribunal d'Ordre Públic en contra de la senyora Isabel Álvarez de Toledo, aquest document demostra el que feia la repressió franquista. Aquest arxiu és una font secundària, doncs ve d'un lloc d'Internet, TLN, in memoriam de les víctimes del franquisme. Evidenment la senyora Isabel Álvarez de Toledo no fou qui va rebre un pitjor tracte del franquisme, però va ser una de les seves víctimes.
Español: Condena del Tribunal de Orden Público contra dª Isabel Álvarez de Toledo, este documento demuestra lo que hacía la represión franquista. Este archivo es una fuente secundaria, pues viene de una página de Internet, TLN, in memoriam de las víctimas del franquismo. Evidentemente la señora Isabel Álvarez de Toledo no fue la persona que recibió el peor trato del franquismo, pero fue una de sus víctimas.
Data
Font Tribunal de Orden Público, reproduced by http://www.todoslosnombres.org/
Autor Tribunal de Orden Público
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Public domain
This file is in the public domain because Under public domain, public trial spaniard Tribunal de Orden Público

This template must not be used to dedicate an uploader's own work to the public domain; CC0 should be used instead.

This work must carry justifications for free usability in both the United States and its country of origin.
Under public domain, public trial

This file is under public domain due to be a public trial from the spanish Tribunal de Orden Público an instrument of the francoist repression.

Español: Las sentencias de los tribunales son de dominio público. Real Decreto Legislativo 1/1996, de 12 de abril, por el que se aprueba el Texto Refundido de la Ley de Propiedad Intelectual, regularizando, aclarando y armonizando las disposiciones legales vigentes sobre la materia. Artículo 13. Exclusiones. No son objeto de propiedad intelectual las disposiciones legales o reglamentarias y sus correspondientes proyectos, las resoluciones de los órganos jurisdiccionales y los actos, acuerdos, deliberaciones y dictámenes de los organismos públicos, así como las traducciones oficiales de todos los textos anteriores.
Català: Les sentències dels tribunals són de domini públic. Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, regularitzant, aclarint i harmonitzant les disposicions legals vigents sobre la matèria. Article 13. Exclusions. No són objecte de propietat intel·lectual les disposicions legals o reglamentàries i els seus corresponents projectes, les resolucions dels òrgans jurisdiccionals i els actes, acords, deliberacions i dictàmens dels organismes públics, així com les traduccions oficials de tots els textos anteriors.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual00:07, 2 gen 2012Miniatura per a la versió del 00:07, 2 gen 20121.239 × 1.754, 6 pàgines (352 Ko)Vibria{{Information |Description ={{en|1=Trial against the Duchess of Medina Sidonia, by Tribunal de Orden Público.}} |Source =Tribunal de Orden Público |Author =Tribunal de Orden Público |Date =19/oct/1967 |Permission ={{PD-

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades