Fitxer:Terrace field yunnan china denoised.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(2.000 × 1.295 píxels, mida del fitxer: 1,2 Mo, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons
Imatge of the year
Imatge of the year
Featured imatge

Wikimedia CommonsViquipèdia

Aquesta imatge ha estat finalista a Imatge de l'any 2007.
Aquest és un arxiu d'imatge destacat a Wikimedia Commons (Imatges destacades) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Pel seu format de 8:5, 16:10 o 16:9 aquesta imatge és adequada com a fons de pantalla ample.

Viquipèdia
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en àrab (صور مختارة) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en espanyol (Recursos destacados) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en persa (نگاره‌های برگزیده) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en croat (Slika tjedna) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en turc (Seçkin resimler) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en xinès (特色图片) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Si teniu una imatge de qualitat similar que es pot publicar sota una llicència de copyright adient, animeu-vos a carregar-la, identificar-la i nominar-la.

This image was selected as picture of the day on Vietnamese Wikipedia.

Resum

Descripció
العربية: حقول الأرز في مقاطعة يونان الصينية.
Deutsch: Reisterrassen in der chinesischen Provinz Yunnan
English: (Honghe Hani Rice Terraces) in Yunnan Province, China.
Español: Campos de arróz en la Provincia de Yunnan, China.
Français : Rizières en terrasse des Hani de Honghe dans le Yunnan, en Chine.
עברית: טרסות אורז במחוז יונאן שבסין.
日本語: 中国雲南省棚田
Македонски: Тераси на оризови полиња во кинеската провинција Јунан.
Português: Campos de arroz na Província de Yunnan, China.
Русский: Рисовые террасы в провинции Юньнань
Türkçe: Teras pirinç tarlaları.Yunnan Eyaleti, Çin
Українська: Рисові тераси в провінції Юньнань, Китай.
Tiếng Việt: Ruộng bậc thang ở Vân Nam, Trung Quốc
中文:中国云南省梯田
Data
Font Original Photograph
Autor Jialiang Gao, www.peace-on-earth.org
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
GFDL/CC-by-sa-2.5
Altres versions

A higher resolution version is available on request. This is a slightly modified version of Image:Terrace field yunnan china.jpg.

Això és una imatge retocada, cosa que vol dir que ha estat alterada digitalment de la seva versió original. Modificacions: Removed some noise and sharpened a bit.

Posició de la càmera23° 04′ 30″ N, 102° 44′ 34″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.Aquesta i altres imatges properes a: OpenStreetMapinfo

Llicència

GNU head S'autoritza la còpia, la distribució i la modificació d'aquest document sota els termes de la llicència de documentació lliure GNU versió 1.2 o qualsevol altra versió posterior que publiqui la Free Software Foundation; sense seccions invariants, ni textos de portada, ni textos de contraportada. S'inclou una còpia d'aquesta llicència en la secció titulada GNU Free Documentation License.
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
Aquest fitxer està subjecte a la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir Igual 3.0 No adaptada.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original
Aquest avís de llicència s'ha afegit a aquest fitxer d'acord amb l'actualització de la llicència GFDL.
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
Aquest fitxer està publicat sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir Igual 2.5 Genèrica.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

23°4'30.000"N, 102°44'34.001"E

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual16:44, 15 març 2024Miniatura per a la versió del 16:44, 15 març 20242.000 × 1.295 (1,2 Mo)AristeasReverted to version as of 15:37, 16 October 2007 (UTC). The October 2007 version was nominated and promoted to FP status. Per COM:OVERWRITE it is not allowed to overwrite FPs, espec. not with such substantial changes. If somebody wants to retain the edited version, please upload it under a new filename, as usual.
21:54, 12 des 2007Miniatura per a la versió del 21:54, 12 des 20072.000 × 1.295 (711 Ko)AzaTothmissed an incoming artifact :)
21:50, 12 des 2007Miniatura per a la versió del 21:50, 12 des 20072.000 × 1.295 (698 Ko)AzaTothRerestoring the image using GRAYCstoration and advance refocusing filter.
10:13, 15 nov 2007Miniatura per a la versió del 10:13, 15 nov 20072.000 × 1.295 (739 Ko)Verdy pMuch less agressive adaptive denoising (because the previous denoising had modified the colors and altered the natural granualarity of water surfaces with rice cultures). This also requires lower sharpening level (at subpixel level only, and using also an
17:37, 16 oct 2007Miniatura per a la versió del 17:37, 16 oct 20072.000 × 1.295 (1,2 Mo)Nattfodd{{Information |Description=Terrace rice fields in Yunnan Province, China |Source=Original Photograph |Date=March 2003 |Author=Jialiang Gao [http://www.peace-on-earth.org www.peace-on-earth.org] |Permission= See Licensing Below |other_versions=A Higher

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Vegeu més usos globals d'aquest fitxer.

Metadades