FOX (canal internacional)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Fox (Espanya))
Infotaula d'organitzacióFOX
Dades
Nom curtFOX
Tipuscanal de televisió Modifica el valor a Wikidata
Camp de treballTV
EspecialitatEntreteniment
Història
FundadorFox International Channels
Activitat
ÀmbitÀsia
Amèrica del Sud
Espanya
Itàlia
Portugal
Turquia
Alemanya
Polònia
Governança corporativa
Canals germansFOX Crime

Lloc webhttp://www.foxtv.com/

FOX és un canal de televisió d'entreteniment propietat de Fox International Channels basat en l'emissió de sèries. El canal emet en diferents regions del món en versions diferents: Àsia, Amèrica del Sud, Espanya, Itàlia, Portugal, Turquia, Alemanya i Polònia.

A partir de l'any 2005, algunes de les sèries relacionades amb el crim, la investigació i l'horror foren traslladades al nou canal FOX Crime.

Programació[modifica]

El canal emet les sèries de les principals cadenes nord-americanes, com ara House, MD, Els Simpson, Prison Break o Lost abans que ho facin els canals en obert. Tanmateix, no només emet produccions nord-americanes, ja que a l'abril del 2011 les versions de FOX d'Amèrica del Sud i d'Espanya van estrenar una sèrie de producció anomenada Mentes en shock que narra la vida de León Robles, un psiquiatre en crisi interpretat per l'actor alacantí Alejandro Tous.[1]

Eslògans[modifica]

El canal acompanya la promoció de les sèries i del seu canal amb eslògans adaptats a cada país: "Your No. 1 US Entertainment Channel", "A casa das séries", "Primero en FOX" o "TV'nin yeni Yüzü", entre d'altres.

Referències[modifica]

Vegeu també[modifica]

Enllaços externs[modifica]