Gavin i Stacey

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de sèrie de televisióGavin i Stacey
Gavin & Stacey Modifica el valor a Wikidata
Gènerecomèdia de situació Modifica el valor a Wikidata
Espai d'ambientacióCardiff, Gal·les, Billericay (en) Tradueix i Y Barri Modifica el valor a Wikidata
Format d'imatgeDiversos
CreadorJames Corden
Ruth Jones
Actors
Tema d'obertura"Run" per Stephen Fretwell
PaísRegne Unit
Llengua originalAnglès
Versió en catalàSí 
Canal originalBBC Three (Temporades 1-2)
BBC One (Especial de Nadal i Temporada 3)
Durada dels capítols30 minuts
Primer episodi13 de maig de 2007
Últim episodi1 de gener de 2010
Temporades3 Modifica el valor a Wikidata
Episodis20 episodis (3 temporades)
Llista d'episodisllista d'episodis de Gavin i Stacey Modifica el valor a Wikidata
Més informació
Web oficialbbc.co.uk… Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt0908454 Rottentomatoes: tv/gavin_and_stacey Metacritic: tv/gavin-and-stacey TMDB.org: 3696 Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

Gavin i Stacey és una sèrie de televisió britànica de comèdia que segueix la relació a distància d'en Gavin, que viu a Essex (Anglaterra) i l'Stacey, que viu a Barry (Gal·les). Els guionistes de la sèrie són els actors James Corden i Ruth Jones, que també apareixen a la sèrie com a Smithy i Nessa.

La sèrie va ser produïda per Baby Cow Productions de la BBC de Gal·les. Consta de 20 episodis, emetent-se entre el 2007 i el 2012, comprenent-se de tres temporades i d'un especial de Nadal. Al principi s'emetia a la BBC Three, però un creixement progressiu de l'audiència la va traslladar a la BBC Two i, finalment, a la BBC. Els últims episodis de la sèrie es van emetre el dia de Nadal del 2009 i el de Cap d'any de 2010.

Gavin i Stacey es va convertir en el programa més nominat del 2007 als British Comedy Awards. Fins avui ha guanyat diversos premis, inclòs un BAFTA i el British Comedy Awards a la millor comèdia de televisió, el 2008.

La sèrie s'emet en català al Canal 3XL.

Episodis[modifica]

Actualment, la sèrie consta de dinou episodis, emesos en tres temporades, i un especial de Nadal, sumant-ne un total de vint. La primera temporada té sis episodis de mitja hora, i es van emetre per primera vegada entre el 13 de maig i el 10 de juny de 2007. La sèrie va ser renovada per una temporada més de set episodis, emetent-se des del 16 de març del 2008 fins al 20 d'abril del mateix any. La vigília de Nadal del 2008 es va fer un especial d'una hora de durada. La tercera temporada va tornar a tenir sis episodis visionant-se del 26 de novembre de 2009 a l'1 de gener de 2010.

Enllaços externs[modifica]