Happy Lesson

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de llibreHappy Lesson
(ja) HAPPY★LESSON Modifica el valor a Wikidata
Tipussèrie manga Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
AutorMutsumi Sasaki Modifica el valor a Wikidata
Llenguajaponès Modifica el valor a Wikidata
PublicacióJapó, 1999 Modifica el valor a Wikidata
Publicat aDengeki G's Magazine Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
Gèneremanga i anime de comèdia i harem Modifica el valor a Wikidata
Públic objectiuseinen i shonen Modifica el valor a Wikidata
Parts2 vol. Modifica el valor a Wikidata
Altres
Anime News Network: 3505 Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

Happy Lesson és una comèdia manga, escrita per Sasaki Mutsumi i il·lustrada per Shinnosuke Mori, i publicada en Dengeki G's Magazine entre els mesos d'abril de 1999 i setembre de 2002, protagonitzada per un estudiant de secundària que és adoptat per cinc de les seues professores.[1][2][3] S'ha adaptat a un OVA que consta de cinc capítols en 2001; un anime de tretze en 2002; una seqüela d'aquest, anomenada Happy Lesson Advance, en 2003; i una segona sèrie de OVAs anomenada Happy Lesson: The Final, en 2004. Estes sèries han sigut també adaptades a una sèrie de drama CDs i un joc de Dreamcast.[4]

Argument[modifica]

L'argument d'Happy Lesson es basa en cinc professores que acaben vivint amb un orfe problemàtic i indiferent, i el seu curiós pla de convertir-se en les seues figures maternes en un esforç de convertir-li en un estudiant de profit. Per a assolir-lo, empren diferents mètodes, tals com experiments científics, purificació espiritual, entrenament físic. A tot açò s'uneix el fet que haurien d'amagar que totes viuen en la mateixa casa que el protagonista de certs ulls curiosos.

Referències[modifica]

  1. Hogset, Stig. «Happy Lesson review». THEM Anime. «the show itself actually manages to balance its comedy with the drama, neither one really overlapping or distracting the audience from the main content»
  2. Beveridge, Chris. «Happy Lesson Vol. #1». AnimeOnDVD, 21-12-2003. Arxivat de l'original el 8 gener 2004. «I found myself laughing more at this than I expected (in a good way) and enjoyed it a lot over the couple of days it took us to get through all of it.»
  3. Houston, Don. «Happy Lesson: Teacher's Pet Collection». DVD Talk. Arxivat de l'original el 12 de desembre 2012. «was a fun, cute, and even interesting way to spend several hours as Chitose and his gang of lovely teachers handled the various situations they got into with a sly grin and a knowing wink»
  4. Thompson, Jason. Manga: The Complete Guide. Random House Publishing Group, 2012-07-03. ISBN 978-0-345-53944-1. 

Enllaços externs[modifica]