Hitman: Blood Money

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Hitman: Blood Money
Desenvolupador: IO Interactive
Publicador: Eidos
Darrera versió: 1.2 (2006-6-21)
Inici de comercialització: PAL 26 de maig del 2006
NA 30 de maig del 2006
Gèneres: Sigil, shooter de tercera persona
Modes: Un jugador
Qualificació: ESRB: M
BBFC: 18
PEGI: 18+
OFLC: MA15+
CERO: Z
Plataformes: Xbox 360, Xbox, PlayStation 2, Microsoft Windows
Format: DVD, descarrega

Hitman: Blood Money és el quart joc de la sèrie Hitman. El demo fou llançat el 22 de maig del 2006. Oficialment el joc va ser llançat a la venda el 26 de maig del 2006 a Europa i el 30 de maig en els Estats Units.

Argument[modifica | modifica el codi]

Hitman: Blood Money se centra en els assassinats comesos per l'Agent 47. Són relatats en flashbacks de l'antic director de l'FBI en un periodista convidat. L'exdirector, que està en cadira de rodes, conta com la seva organització va rastrejar 47 observant les seves operacions, cadascuna de les quals és jugada quan s'esmenta.

Entre 2003 i 2005 una sèrie d'assassinats silenciosos va ocasionar que l'FBI prengués consciència de la realitat i perill, que suposava l'Agència on es trobava justament l'Agent 47. Després d'un seguiment de diversos mesos l'Agència és desmantellada pel seu rival, la Franquícia. Liderada pel mateix cap de l'FBI i amb ajuda del contacte 47 de l'Agència, Diana.

De retorn a casa després de dos "treballs casolans" en Las Vegas (òbviament, assassinats), 47 troba l'agent Smith (de la CIA, i antic company en altres lliuraments) en el seu acte d'escapada que li proposa milions si salva el President dels Estats Units de ser assassinat pel vicepresident Morris i el rival personal de 47, Mark Parchezzi III per obtenir el poder, doncs el president actual serà reelegit pel poble.

En la Casa Blanca, 47 s'assegura que Morris i Parchezzi moren abans que el president arribi a Washington des de Los Angeles, quan s'enfronta cara a cara amb Parchezzi s'inicia una balacera entre els rivals fins que Parchezzi cau davant 47. Prompte aquest es veu obligat a fugir de la Casa Blanca.

En el seu amagatall, es troba cara a cara amb Diana, que li adverteix que estan envoltats per tropes SWAT i que no hi ha altra eixida. Sense que 47 ho sàpiga, Diana li dóna el mateix somnífer que 47 li va donar a l'agent Smith, però aquest somnífer és més potent, fins i tot. Després d'això, Diana pren dues Silverballers de 47 i ix mentre els SWAT entren i capturen el cos de 47.

Després, l'exdirector, Diana i el periodista assisteixen al funeral de 47. El final extra es dóna quan Diana li dóna un últim petó a 47, amb l'antídot als seus llavis, i dos Silverballers. Durant els crèdits el jugador ha de moure a dalt i a baix perquè 47 "torni a la vida". Prompte 47 els mata a tots a l'església excepte a Diana, qui ha fugit i segellant les portes externes de l'església on vetlen 47. Després d'acabar amb munts d'agents de l'FBI, 47 mata l'exdirector i el periodista i, finalment, escapa novament. En un monestir xinès, 47 es fa dir sr. Johnson i deixa la seva destinació al misteri. Mentre, Diana conversa amb algú desconegut i Diana assegura que "van perdre el rastre" de 47.

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]