Javier Rodríguez Nebreda

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJavier Rodríguez Nebreda
Biografia
Naixement26 març 1974 Modifica el valor a Wikidata (50 anys)
Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciójugador de futbol sala, entrenador de futbol sala Modifica el valor a Wikidata
Activitat1992 Modifica el valor a Wikidata –
Esportfutbol sala Modifica el valor a Wikidata
Núm. esportiu7 Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
Selecció espanyola de futbol sala
1992–1997 Futbol Sala Garcia
1997–2006 Platges de Castelló Futbol Sala
2006–2012 Futbol Club Barcelona
2012– Al-Kuwait SC
2014– Baku United FC (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Premis

Twitter (X): javi7rodriguez Modifica el valor a Wikidata

Javier Rodríguez Nebreda (Santa Coloma de Gramenet, 26 de març del 1974) era un futbolista que va jugar al FC Barcelona de futbol sala, equip del qual va ser el capità. A l'actualitat, és l'entrenador del Pozo Múrcia, anteriorment va dirigir la banqueta de l'Indústries Santa Coloma, club decà del futbol sala.

Història[modifica]

Criat a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), Javi Rodríguez decidí canviar el futbol pel futbol sala a la primerenca edat de 18 anys i entrà a formar part de les files del Sant Andreu FS. Indústries García es fixà en ell i el fitxà un any després.

Després de 5 anys Javi es traslladà a Castelló de la Plana on signà un contracte amb el Platges de Castelló FS. En aquest equip va aconseguir guanyar tots els títols, tant amb el club (excepte la Copa del Rei) com amb la selecció espanyola de futbol sala amb la qual jugà assíduament des de la seva primera convocatòria el 1996.

El 2006, decidí tornar a Barcelona, la seva terra, per a estar prop dels seus i abandonà un equip i una ciutat que l'havia format com a jugador, per passar a les ordres de Marc Carmona al FC Barcelona. Amb el Barça, el 6 de febrer de 2011 va guanyar la primera copa espanyola de futbol sala de la seva carrera,[1] el 7 de maig de 2011 la primera edició de la Copa del Rei de futbol sala,[2] i el 26 de juny de 2011 el primer títol de Lliga espanyola de la història del club català. L'any 2015 va decidir penjar les botes i dedicarse a ser entrenador.

Referències[modifica]